Silovana žena iz Zrenjanina sahranila je oba sina i muža, živi sama i operisana je pre 2 meseca: Potresni detalji teškog života žrtve

18.03.2023

16:35

0

Autor: 24sedam

Dobra, blage naravi, uvek spremna da pomogne komšiji ili bilo kome ko je upita za pomoć, tako meštani Radojeva opisuju ženu koju su silovali mladići odranije poznati po nasilništvu

Silovana žena iz Zrenjanina sahranila je oba sina i muža, živi sama i operisana je pre 2 meseca: Potresni detalji teškog života žrtve
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Silovana žena iz Zrenjanina sahranila je oba sina i muža, živi sama. Komšije kažu da nikada "ni mrava ne bi zgazila", a njena sudbina je veoma teška.

Dobra, blage naravi, uvek spremna da pomogne komšiji ili bilo kome ko je upita za pomoć, tako meštani Radojeva opisuju ženu koju su silovali mladići odranije poznati po nasilništvu.

- Oni su toliko problematični da ih se svi plašimo. Idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i on - pričala je za medije jedna od žiteljki sela.

Nasilnici su uništili celu kuću nesrećne žene tako da je sve polomljeno i u haosu.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ljubu N. (32) i maloletnika (17) zbog sumnje da su ženi (68) iz kuće ukrali novac i mobilne telefone i da je Lj. N. prethodno silovao žrtvu.

- Žena živi sama i sumnja se da su to osumnjičeni znali pa su tako 16. marta uveče upali u njenu kuću. Nesrećna žena se uplašila, a oni su bili veoma nasilni prema njoj - preneli su mediji i dodali svedočenje komšija da su nesrećnu ženu udarali rukama i nogama svuda po telu, pretili joj da će je zaklati, ubiti i da od nje neće ostati ništa.

Ljuba N. je uhapšen i zadržan 48 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. Maloletnik je priveden kod sudije za maloletnike Višeg suda u Zrenjaninu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike