Miladinu Kovačeviću nastavljeno suđenje: Stigao u sud zajedno sa bivšom devojkom koja ga tuži! Evo šta je izjavio danas (FOTO)

30.03.2023

11:50

0

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje

Miladinu Kovačeviću nastavljeno suđenje: Stigao u sud zajedno sa bivšom devojkom koja ga tuži! Evo šta je izjavio danas  (FOTO)
Copyright 24sedam/Ljiljana Keković

Bivši košarkaš Miladin Kovačević stigao je nešto pre 11 sati u Prvi osnovni sud gde mu se sudi za nasilje nad bivšom devojkom. Kovačević je stigao u sud u kariranoj crno-žutoj jakni i sa kačketom na glavi.

Interesantno je da je u sud došao sa Tinom T., koja ga i tuži, a zajedno su i napustili sudnicu. Sa njima su bili njihovi advokati.

24sedam/Lj.K.
 

 

Suđenje je počelo iznova, a košarakaš je danas negirao krivicu. Rekao je samo da živi u vanbračnoj zajednici, ali nije rekao sa kim.

Naime, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje.

24sedam/Ljiljana Keković
 

 

Kovačević je, podsetimo, i ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da je te večeri, u septembru 2020. godine, Tina T. došla na njegova vrata, lupala i tražila da je pusti unutra. Navodno, izjavio je da joj nije pretio niti joj je naneo bilo kakve povrede.

24sedam/Ljiljana Keković
 

 

Njegov branilac, advokat Ivan Gvozdenac, tada je u uvodnom izlaganju sudu dostavio i poruke koje su Kovačević i Tina pre incidenta razmenjivali.

- Dostavljam sudu prepisku u kojoj je ona tražila da je na neki način povredi, odnosno, koja ukazuje na to da je tražila da imaju grube seksualne odnose i da je povređuje - rekao je Gvozdenac.

Advokat je sudu dostavio i sliku oštećenih ulaznih vrata Miladinovog stana, koja je navodno oštetila Tina T., pokušavajući da natera Kovačevića da je pusti u stan.

Kovačević je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD procesuiran u Srbiji. Kaznu zatvora od dve godine i tri meseca je odslužio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike