Prvog muža prijavljivala zbog porodičnog nasilja, drugi je tukao do smrti: Težak život ubijene žene iz Jagodine

29.03.2023

21:27

0

Andreinom suprugu iz prvog braka izricane su hitne mere zbog nasilja u porodici, a nasilnu prošlost imao je Bojan, osumnjičen da ju je usmrtio batinama

Prvog muža prijavljivala zbog porodičnog nasilja, drugi je tukao do smrti: Težak život ubijene žene iz Jagodine
Bojan M. se sumnjiči da je ubio svoju partnerku Andreu K. - Copyright Facebook/Bojan M.

Majka petoro dece koja je ubijena u Jagodini imala je težak život - bila je u procesu razvoda od prvog supruga, kog je ranijih godina prijavljivala zbog porodičnog nasilja, a Bojan koji ju je nasmrt pretukao takođe ima sličnu istoriju.

Saopštenje Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini ukazuje da su prema Andreinom suprugu iz prvog braka izricane hitne mere zbog nasilja u porodici, a da je podnosilac prijave bila upravo Andrea.

Nasilnu istoriju iza sebe ima i Bojan, Andrein partner koji je osumnjičen da ju je batinama usmrtio, a proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina, utvrđeno je da je bio prijavljen za porodično nasilje prema članovima svoje porodice.

Kobne noći, Andrea je bila u stanu svog partnera Bojana, a kako se sumnja, nakon svađe, nasilnik je nasrnuo na ženu i pretukao je do smrti.

Facebook/Bojan M.
 

Prema informacijama sa lica mesta, lice nesrećne žene bilo je unakaženo i u podlivima, kao i celo njeno telo, od udaraca pesnicama i nogama.

Zvanični rezultatii obdukcije, koja je urađena, još se čekaju.

Prijatelji u šoku

Prijatelji ubijene Andree u šoku su zbog njenog ubistva, a svi do jednog saglasni su da je reč o dobroj duši "ženi vesele naravi, dobrom drugu i čoveku".

Veliki broj poruka i potresnih statusa objavljeno je na društvenim mrežama, gde svi izražavaju nevericu zbog ubistva, kao i beskrajnu tugu zbog njene smrti.

Bojan zaćutao u Tužilaštvu

Bojana M. (46) saslušan je zbog sumnje da je nesrećnu ženu tukao nogama i rukama sve dok nije izdahnula, a u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini branio se ćutanjem.

Facebook/Bojan M.
 

Andrea je deseta ubijena žena u Srbiji od početka godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike