Eksplodiralo službeno vozilo u centru Gornjeg Milanovca: Vatra zahvatila još jedan automobil, postoje indicije da je požar podmetnut!

27.03.2023

11:59

0

Tačan uzrok eksplozije na službenom automobilu utvrdiće nadležni organi

Eksplodiralo službeno vozilo u centru Gornjeg Milanovca: Vatra zahvatila još jedan automobil, postoje indicije da je požar podmetnut!
Copyright Foto Rina

Tokom noći došlo je do incidenta u centru Gornjeg Milanovca kada je na parkingu ispred zgrade Javnog preduzeća za izgradnju opštine Gornji Milanovac eksplodiralo službeno vozilo tog preduzeća, "škoda karok".

- Na lice mesta su odmah stigli vatrogasci koji su lokalizovali požar, ali plamen je oštetio i vozilo "suziki" koje se nalazilo pored. Na "škodi" je pričinjena velika šteta, izgoreli su prednja strana i unutrašnjost automobila. Postoje neke indicije da je ovaj požar podmetnut - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Tačan uzrok eksplozije na službenom automobilu utvrdiće nadležni organi, ono što će biti od pomoći tokom istrage jesu snimci sa sigurnosnih kamera.

Iz Javnog preduzeća za izgradnu opštine Gornji Milanovac zahvalili su vatrogascima na brzoj intervenciji, a o detaljima događaja obavestiće javnost nakon završetka uviđaja.

- Sva vozila su osigurana, tako da Javno preduzeće za izgradnju opštine Gornji Milanovac neće pretrpeti štetu - istakli su u ovom javnom preduzeću.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike