Detalji stravičnog porodičnog nasilja u Pančevu: Suprug majke iz pakla postavio skrivenu kameru jer je sumnjao da ona zlostavlja dete?

21.03.2023

16:41

0

Njegove sumnje su se obistinile

Detalji stravičnog porodičnog nasilja u Pančevu: Suprug majke iz pakla postavio skrivenu kameru jer je sumnjao da ona zlostavlja dete?
Ilustracija - Copyright Profimedia

Majku iz Pančeva, J. M. (32) koja je uhapšena zbog sumnje da je tri meseca tukla svoju ćerku (3), u ovom stravičnom porodičnom nasilju otkrio je njen suprug i otac deteta, koji je postavio skrivenu kameru u stanu jer je sumnjao da zlostavlja dete. 

Prema novim informacijama, njen muž je posumnjao da zlostavlja dete, postavio skrivenu kameru i njegove “crne pretpostavke” su se obistinile.

Podsetimo, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo je J.M.(32) iz Pančeva zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici, jer je maltretirala i tukla maloletnu ćerku.

- J.M. je u vremenskom periodu od decembra meseca 2022. godine do 21. marta ove godine u porodičnom stanu u Pančevu vršila nasilje nad maloletnom ćerkom, tako što je istu vređala, nazivala je pogrdnim imenima, vezivala joj ruke u hranilici za decu i izbacivala je na terasu.

Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo određeno je zadržavanje J.M. u trajanju od 48 časova i ista će uz krivičnu prijavu biti privedena radi saslušanja u svojstvu osumnjičene.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike