"Užas! Nema je više! Strašno!", jedva je prozborila skrhana bolom majka Irene poginule na Kopaoniku: Sahrana devojke u sredu u Novom Sadu

20.03.2023

18:25

0

Irena je završila Pravni fakultet sa prosekom većim od 9,50 i odmah je nastavila da postdiplomske studije

"Užas! Nema je više! Strašno!", jedva je prozborila skrhana bolom majka Irene poginule na Kopaoniku: Sahrana devojke u sredu u Novom Sadu
Irena R. - Copyright Facebook/Irena R.

Sahrana Novosađanke Irene R. (35), koja e zajedno sa Draganom V. (39) iz Aleksandrovca poginula na motornim sankama, održaće se u sredu u 14.15 časova na gradskom groblju u Novom Sadu, a njena majka Izabela skrhana je tugom i bolom.

- Užas! Nema je više! Strašno! - kroz suze je uspela da prozbori za medije Izabela.

Do razvoda svojih roditelja, Irena je živela u porodičnoj kući u Veterniku, a onda se sa majkom preselila u Novi Sad. Bila je vesela i smešila se, pa je tako pamte i komšije.

- Bila je divno dete. Dugo je znam. To je jedna čestita porodica iako su joj se roditelji razveli. Otac i majka su ostali u dobrim odnosima i odgojili su dve divne devojke. A, šta reći za Irenu sem da je bila divna devojka. Vrednica velika. Samo je učila, bila odličan đak i student i odmah nakon studija se zaposlila i praktično osamostalila da ne zavisi ni od koga. Velika je to tragedija za nas, a možete zamisliti kako je porodici tako divne devojke. Strašno - ispričala je novinarima jedna komšinica.

Devojka je završila Pravni fakultet kao jedan od najboljih studenata generacije sa prosekom većim od 9,50 i odmah je nastavila da se usavršava na postdiplomskim studijama, a počela je i da radi kao asistent u Višoj poslovnoj školi, kao i na jednom privatnom pravnom fakultetu sve dok se nije zaposlila u kancelariji izvršitelja Vujadina Masnikose.

- Veliki je to gubitak za sve nas i velika tuga. Saosećamo sa porodicom i saučestvujemo u njihovom bolu - kratko je rekao Masnikosa.

Na Ireninom profilu na društvenim mrežama navodi se da je ona završila Pravni fakultet u Novom Sadu, posle čega i master, a upisala je i doktorske studije. Često je objavljivala i fotografije sa putovanja, a sudeći prema objavama, bila je veoma bliska sa svojom majkom i porodicom.

Izabela je često ćerki ostavljala poruke pune ljubavi ispod fotografija, a poslednji put se oglasila sredinom februara kada je i okačila sliku svoje dve ćerke iz detinjstva i napisala "Koncert mami za jedan 8. mart".

Profimedia
Ilustracija

Irena i Dragan, da podsetimo, poginuli su 18. marta na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili, prevrnule i survale u uvalu. Oni su se te večeri upoznali u kafiću i Dragan je ponudio Ireni da je poveze. Navodno su izgubili kontrolu nad sankama, kako se sumnja, zbog velike brzine.

Telo muškarca pronađeno je na oko 20 metara od motornih sanki, koje su bile preko tela devojke. Uzrok smrti biće utvrđen na obdukciji, a pretpostavlja se da su u pitanju brojni prelomi i krvarenja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike