Irena koja je stradala na Kopaoniku je ćerka uglednog doktora: Išla je na doktorske studije i bila među najboljim studentima generacije

20.03.2023

10:42

0

Dragan V. i Irena R. upoznali su se to veče u kafiću na Karaman Grebenu

Irena koja je stradala na Kopaoniku je ćerka uglednog doktora: Išla je na doktorske studije i bila među najboljim studentima generacije
Copyright Facebook/Irena R.

Irena R. (35) koja je juče poginula na Kopaoniku zajedno sa Draganom V. (39) iz Aleksandrovca, kada su motorne sanke na kojima su se vozili udarile u drvo, ćerka je uglednog novosadskog doktora.

Porodica nastradale devojke rodom je iz Drvara, a u Novom Sadu važi za uglednu. Njihove komšije iz Veternika su u šoku.

Foto:Printskrin/Fejsbuk
Irena R.

Jedna komšinica sa suzama u očima za Telegraf je rekla da je u šoku i da je Irena bila lepa devojka kao i da je cela porodica bila tako skladna, dok su ostali samo odmahivali glavom, ne želeći da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Navodi se da je ispred kuće sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici, a da trenutno ispred kuće nema nikoga, ali da je kapija otvorena.

- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci Izabeli i ocu Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Facebook/Dragan V
Dragan V.

Irena je završila Pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije. Bila je jedna od najboljih studentkinja generacije.

Podsetimo, Dragan V. i Irena R. upoznali su se to veče u kafiću na Karaman Grebenu.

Irena je sa drugaricom bila u lokalu do samog zatvaranja, kada su pitale da li može neko da ih poveze. Javila su se dvojica mladića koji su bili sa sankama.

Tela Dragana i Irene sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe spasavanja. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike