Jezivo nasilje u Smederevu: Devojku (20) tukao i pretio da će je ubiti nožem, pa zarobio na nedelju dana da joj se ne vide povrede!

15.03.2023

14:00

0

Autor: M. B.

K. R. je, kako se sumnja, pretio devojci da će je vezati za drvo i tako ostaviti

Jezivo nasilje u Smederevu: Devojku (20) tukao i pretio da će je ubiti nožem, pa zarobio na nedelju dana da joj se ne vide povrede!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv K. R. (26) zbog sumnje da je svoju devojku tukao, zarobio je u svojoj kući na nedelju dana i pretio joj da će je ubiti.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu tereti ga da je od 30. januara pa do 14. februara ove godine izvršio krivična dela zlostavljanje i mučenje, laka telesna povreda, ugrožavanje sigurnosti, kao i krivično delo nasilničko ponašanje.

U saopštenju tužilaštva se navodi da je optuženi u navedenom periodu zlostavljanjem svoje emotivne partnerke stare 20 godina, primenom sile i pretnje, njoj naneo veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja.

Držao je u kući nedelju dana

- Najpre joj je 30. januara ove godine u svojoj kući zadao više udaraca otvorenim i zatvorenim šakama u predelu glave i tela, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo, gde je oštećena i ostala sve do 7. februara, do kada je nastavio da je fizički zlostavlja i da joj preti - navodi se u saopštenju.

Potom je, tvrdi tužilaštvo, optuženi u noći između 11. i 12. februara oštećenoj zadao više udaraca u telo drvenom motkom, nastavivši da joj u narednim danima neprestano šalje poruke sa pretnjom da će napasti na život i telo nje i njoj bliskih osoba, nakon čega joj je najzad, takođe u svojoj kući, dana 14. februara naneo više udaraca pesnicama i nogama u glavu i telo, govoreći da poseduje zakopan pištolj kao i da će je vezati za drvo i tako je ostaviti.

Na opisani način optuženi je oštećenoj naneo lake telesne povrede u vidu većeg broja nagnječina, oguljotina i podliva, navodi se u saopštenju.

Profimedia
 

Napao joj i rođaka

- Takođe, u noći između 11. i 12. februara ove godine, osumnjičeni je rođaku svoje emotivne partnerke, na javnom mestu, ispred muzičke škole u Smederevu zadao više udaraca navedenom drvenom motkom, nanevši oštećenom lake telesne povrede, kojom prilikom je značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir - navodi tužilaštvo.

Optužnim aktom je predloženo da se optuženi oglasi krivim za krivična dela koja mu se stavljaju na teret i da se osudi na jednistvenu kaznu zatvora u trajanju od 4 godine i 10 meseci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike