Ipak nije bilo porodičnog nasilja? Majka tvrdi da je ćerka nije tukla, već da je sama pala sa kreveta

12.03.2023

11:34

0

Autor: L. Đ. T.

Obavljen je razgovor i sa ćerkom Majom, a po izjavi doktorke iz Hitne pomoći, nema potrebe da se vodi u zdravstvenu ustanovu "Laza Lazarević"

Ipak nije bilo porodičnog nasilja? Majka tvrdi da je ćerka nije tukla, već da je sama pala sa kreveta
Ilustracija - Copyright Pixabay

Prava drama odigrala se juče na Novom Beogradu kada je Nikola K. pokušao da sa svojom suprugom Zoricom uđe u stan kod njene majke Božidarke Č. (58), nakon čega se Zoricina sestra Maja Č. (47) zaključala u stan sa povređenom majkom.

Naime, Nikola je prijavio policiji da je sa svojom suprugom Zoricom došao kod njene majke Božidarke koja je pala u stanu. Kada su ušli u stan sa Božidarkinom sestrom Majom Č. nesrećnu ženu su zatekli na podu. 

Božidarka je navodno izjavila da je pala sa kreveta, a kako je njena ćerka Zorica želela da pozove Hitnu pomoć i policiju, Maja je rekla da nema potrebe te zetu i sestri rekla da izađu iz stana što su oni i uradili.

Međutim, oni su ipak pozvali policiju i naveli da se Maja lečila u psihijatrijskoj ustanovi i da im ne da da uđu u stan.

Patrola je odmah izašla na lice mesta i sa svima obavila razgovor.

Utvrđeno da Božidarka ima povredu iznad oka, a po njenoj izjavi, sama je pala sa kreveta nakon čega je odvedena u KBC Zemun.

Sa Božidarkom je ponovo obavljen razgovor u KBC Zemun, a ona je ponovila da je sama pala sa kreveta i da se tako povredila, a da je ćerka nikada nije tukla.

Obavljen je razgovor i sa Majom, a po izjavi doktorke iz Hitne pomoći, nema potrebe da se vodi u zdravstvenu ustanovu "Laza Lazarević".

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike