Doživotna robija za ubicu iz Vranja! Presudio ženi kuhinjskim nožem pred ćerkama

10.03.2023

15:14

0

Autor: J.N.

Njemu se na teret stavljaju još dva krivična dela nasilje u porodici koje je učinio nad svojom, tada maloletnom i punoletnom ćerkom

Doživotna robija za ubicu iz Vranja! Presudio ženi kuhinjskim nožem pred ćerkama
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Dejanu Pavloviću iz Vranja izrečena je doživotna kazna zbog svirepog ubistva supruge Snežane Pavlović u martu prošle godine!

On je 23. marta prošle godine ubio suprugu Snežanu kuhinjskim nožem, koju je prethodno godinama zlostavljao.

Njemu se na teret stavljaju još dva krivična dela  nasilje u porodici koje je učinio nad svojom, tada maloletnom i punoletnom ćerkom, koje su te kobne večeri pokušale da odbrane majku.

Godinama trpela nasilje

Snežana je godinama trpela porodično nasilje, pričale su posle tragedije njihove komšije. Ipak, prema njihovima rečima, kako nije imala kuda da ode, uvek bi prelazila preko batina.

Poslednji put kada su se supružnici našli pred sudijom, ona je rekla da se "Dejan promenio" kao i da će započeti novi život.

Istog dana desio se nezapamćen zločin!

Sin bio pošteđen zlostavljanja

Pored dve kćeri, Pavlovići imaju i sina, koji je, kako pričaju oni koji ih poznaju, bio pošteđen maltretiranja, jer je bes oca nasilnika uvek bio usmeren na suprugu i njegove starije sestre.

Priča se da je Dejan bio patološki ljubomoran i da je poslednjih godina imao zamerke na to kako je Snežana vaspitala žensku decu.

Komšije kažu da Dejan jednom naterao Snežanu i ćerke da u pola noći u pidžamama stoje ispred kuće na minus deset. Nasilan i sklon alkoholu, ulivao je strah i roditeljima, koji su često uzimali u zaštitu svoju snahu, a čak je i majka bila zlostavljana od strane sina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike