Vođa nikšićkog klana ubijen u kafiću na pumpi u Rušnju: Ranko Eskobar dovođen u vezu sa Markom Miljkovićem, ubice znale svaki njegov korak!

09.03.2023

12:30

0

Dvojica maskiranih napadača ubila su Ranka Radoševića

Vođa nikšićkog klana ubijen u kafiću na pumpi u Rušnju: Ranko Eskobar dovođen u vezu sa Markom Miljkovićem, ubice znale svaki njegov korak!
Copyright Printscreen/Googlemap/24sedam

Ranko Radošević (54), koji je danas ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, navodno je jedan od vođa "nikšićkog klana" i poznat je istražnim organima odranije po nadimku Ranko Eskobar i dovođen je u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Prema operativnim informacijama, ubijeni se bavio švercom kokaina i skanka, a bio je navodno i član "bežanijskog klana" Gorana Mijatovića, koji je ubijen 2006. godine u Beogradu, piše "Blic".

Navodi se da je nakon hapšenja grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u njihovom voznom parku pronađen automobil BMW koji se vodio na ime Radoševića, te da se sumnja da je on svoje vozilo dao na korišćenje vođama ozloglašenog klana.

- Osim BMW-a, Miljković je u svojoj kući imao i saobraćajnu dozvolu na ime Radoševića, kao i polisu osiguranja za taj automobil - otkrio je ranije izvor za beogradske medije.

Radošević je ubijen danas oko 11 sati, kada su na njega u kafiću na benzijskoj pumpi u Rušnju zapucala dvojica napadača koja su bila obučena u crno i imala kapuljače na glavama i hirurške maske.

Radošević je ubijen u kafiću u kojem je svakodnevno u isto vreme pio kafu, pa se sumnja da su ubice znale svaki njegov korak i pratile ga.

Nakon zločina, u Ulici Jedanaeste krajiške divizije na Petlovom brdu pronađen je zapaljen automobil koji se dovodi u vezu sa zločinom. Vozilo je imalo ukradene tablice.

U Beogradu je trenutno na snazi akcija "Vihor 3". Na terenu je veliki broj pripadnika MUP-a, a na Petlovom brdu policajci naoružani dugim cevima zaustavljaju vozila u potrazi za napadačima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike