Sprečeno krijumčarenje tableta, "kamagre" i cigareta: Carinici na Horgošu, Vatinu i Preševu u subotu imali pune ruke posla! (FOTO)

06.03.2023

22:00

0

Autor: Mi. S.

Na tri različita granična prelaza carinici sprečili šverc tablet računara, preparata za potenciju i cigareta među hranom

Sprečeno krijumčarenje tableta, "kamagre" i cigareta: Carinici na Horgošu, Vatinu i Preševu u subotu imali pune ruke posla! (FOTO)
Deo plena carinika proteklog vikenda - Copyright Foto: Uprava carina

Carinici su proteklog vikenda, tokom istog dana, 4. marta, na tri različita granična prelaza (Horgoš, Vatin i Preševo) sprečili krijumčarenje tablet računara, preparata za potenciju i cigareta.

Na graničnom prelazu Horgoš sprečeno je krijumčarenje 28 ''Samsung Galaxy'' tableta, čija je vrednost procenjena na gotovo pola miliona dinara.

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju prilikom detaljnog pregleda putničkog kombija domaćih registarskih oznaka, kojim je šestoro domaćih državljana putovalo na relaciji Franktuft - Smederevska Palanka.

Kutije sa neprijavljenim računarima bile su zatrpane prtljagom putnika na zadnjem sedištu vozila.

Istog dana, na ulazu graničnog prelaza Vatin, zaplenjeno je 100 kutija sa po sedam kesica oralnog gela za potenciju ''Kamagra''. Sredstva za potenciju bila su skrivena ispod sedišta jednog kombija, domaćih registarskih oznaka.

Cigarete u kutijama sa hranom otkrivene su tog dana na graničnom prelazu Preševo, kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen autobus stranih registarskih oznaka.

Među prtljagom putnika koji su iz Severne Makedonije putovali ka Švajcarskoj, pronađene su i tri kartonske kutije sa hranom, smeštene u prtljažnik autobusa, u koje je bilo zapakovano 140 paklica različitih cigareta.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike