"Video sam moju Cecu krvavu": Potresna ispovest supruga majke osmoro dece koja je pokošena u Surčinu

28.02.2023

10:14

0

Nikola Đokić (58) i Svetlana (54) teško su povređeni kada je na njih crvenim džipom naleteo Vujadin D.(49), a ona je nakon nekoliko dana podlegla povredama

"Video sam moju Cecu krvavu": Potresna ispovest supruga majke osmoro dece koja je pokošena u Surčinu
depression-g038dfb4ed_1280 - Copyright Pixabay

Suprug Svetlane K (54) koja je juče podlegla povredama nakon što je na nju i muža naleteo džip, rekao je za Kurir da se seća trenutka kada je video da leži krvava, a nije mogao da joj pomogne.

- Osetio sam snažan udarac, a kad sam se probudio video sam moju Cecu kako nepomično leži metar od mene, celu krvavu, ali nisam mogao da se pomerim da joj pomognem.

Nikola Đokić (58) i njegova nevenčana supruga Svetlana (54), inače, majka osmoro dece, teško su povređeni kada je na njih crvenim džipom naleteo Vujadin D.(49). Nikoline povrede su sanirane, ali Svetlana je posle tri dana borbe, od posledica preminula.

- Taj dan mi je bio najgori, a bio mi je rođendan. Sećam se samo udarca i kad sam otvorio oči tražio sam od brata da me vodi kući, nesvestan šta se dogodilo. A onda sam pogledao oko sebe, video narod i automobile i moju Cecu kako nepomično leži, a krv joj je išla iz usta, bio sam siguran da nije disala - priča nam Nikola.

Pixabay
 

 

Nije imao priliku da je vidi

- Molio sam da me puste samo da je vidim, ali nisu mi dali. Kumio sam ih, samo da mi dokažu da je živa, ali znao sam da nije disala, da je nema više - priča Nikola kroz suze.

Svetlana je majka osmoro dece, a ona i Nikola imaju i unučad - Najmlađa ćerka ima 13 godina, a unuka smo najmlađeg nas dvoje odgajili. Majka ga je napustila kad je imao 3 meseca. Sad kad čuje njeno ime odmah potrči prema vratima - kaže Nikola. 

- U sredu je sahrana, hoćemo da je ispratimo kako treba. Ima mnogo dece, ali i unučadi. Za njom je ostala samo tuga - rekao je Jovan i dodao:

- Rođendan joj je 1. aprila i mi smo se skupili i kupili joj konja jer ih je mnogo volela, ali nije dočekala da ga proslavimo zajedno!

Vujadin D. se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i za nanošenje teških telesnih povreda. Njemu nije produžen pritvor, a Treće javno tužilaštvo je na ovu odluku uložilo žalbu jer je Svetlana u međuvremenu preminula, a vozač je bio pod dejstvom alkohola.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike