"Jeftini publicitet prave, usta mi se suše od nervoze": Belivuk tvrdi da nije pretio advokatici, ona traži da se pregledaju snimci kamera

24.02.2023

11:25

0

Autor: Lj.K.

"Moram sebe da operem od ovoga, predmet me ne interesuje u odnosu na ovo", rekao prvooptuženi sudiji

"Jeftini publicitet prave, usta mi se suše od nervoze": Belivuk tvrdi da nije pretio advokatici, ona traži da se pregledaju snimci kamera
Veljko Belivuk - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Nakon pauze koju je sudija Vinka Beraha odredila nakon što je advokatica Vesna Golubović na ivici suza obavestila veće da joj Veljko Belivuk iz boksa upućuje uznemirujuće poruke, predsednica veća pitala je prvooptuženog o čemu se radi.

Belvuk je negirao da je pretio advokatici, koja inače zastupa udovicu ubijenog Gorana Veličkovića Goksija, o čijem je svirepom ubistvu prethodno govorio svedok okrivljeni Bojan Hrvatin.

- Šokiran sam, upoznali ste nas sve do sada. Ovo, ja to ne radim. Ne znam ni šta sam uradio. Jeftini publicitet prave, usta mi se suše od nervoze. Prošli put je Golubovićka konstatovala da se plaši kako Miljković ispituje Lalića. Juče je Lalića ispitivala o nekoj torbici, a torbicu niko nije pominjao. Ranije ga je pitala kada je Belivuk pisao sa Veličkovićevog telefona. Non-stop pričaju i domunđavaju se. Ja nju ne znam, kako može da vidi da sam je pogledao, ništa nisam uradio, nisam joj pretio. Moram sebe da operem od ovoga, predmet me ne interesuje u odnosu na ovo - rekao je Belivuk, posle čega je vraćen u boks za optužene.

Sudija je upozorila sve prisutne da ne dozvoljava vređanje i da uvažavanje ličnosti mora da postoji, a potom je advokatica Golubović dala predlog da se pregleda video-zapis kamera na kome se vidi ono što je rekla.

- Mislim da sam do sada pokazala puno poštovanje prema odbrani i okrivljenima, a publicitet mi uopšte nije potreban, i ova vrsta publiciteta može biti veoma uznemirujuća za moju porodicu - dodala je ona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike