Crno veče na srpskim putevima: Za sat vremena poginulo pet osoba, jedna osoba povređena!

26.10.2022

20:55

0

Najviše saobraćajnih nesreća dogodilo se u Vojvodini

Crno veče na srpskim putevima: Za sat vremena poginulo pet osoba, jedna osoba povređena!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Za samo sat vremena večeras dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u više gradova Srbije, u kojima je četvoro ljudi poginulo, dok je najmanje jedna osoba sa teškim telesnim povredma prevezene na reanimaciju. Najviše udesa dogodilo se u Vojvodini.

U sudaru koji se dogodio nešto pre 17 sati u Bečeju, u kojem su učestvovala dva vozila, na licu mesta nastradalo je dvoje ljudi, dok je jedna osoba hitno prevezena na bolničko lečenje.

Nešto kasnije, dogodila se još jedna nesreća na putu Tomaševac-Orlovat, u kojoj je teško povređen motociklista. Lekari zrenjaninske Hitne pomoći pokušali su reanimaciju na licu mesta, ali mladić je, nažalost, preminuo.

Samo sat vremena nakon tragedije na putu Tomaševac-Orlovat, muškarac R. M. (51) poginuo je na licu mesta, na lokalnom putu u mestu Crvica kod Bajine Bašte, kada je izgubio kontrolu i traktorom sleteo sa puta.

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas na Futoškom putu u Novom Sadu. Žena stara 74 godine podlegla je povredama koje je zadobila kada ju je na Futoškom putu, dok je prelazila kolovoz van obeleženog pešačkog prelaza, udario automobil.

Dogodilo se još nekoliko udesa nakon 16 sati u kojima, srećom, nije bilo nastradalih.

U Vojvođanskoj ulici u Surčinu, došlo je do lančanog sudara. Jedan automobil se prevrnuo na krov.

Jedan od povređenih radnika u eksploziji, koja se u ponedeljak desila u farbici "Hipol" u Odžacima, preminuo je od zadobijenih povreda. Ovu informaciju potvrdilo je i Osnovno javno tužilaštvo u Somboru.

Podsetimo, u ponedeljak uveče je nakon snažne eksplozije, izbio požar u fabrici "Hipol" u Odžacima. Eksplodirao je rezervoar sa neodreagovanim polipropilenom i heptanom, a tom prilikom povređena su dva radnika koja su prevezena u bolnicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike