Pogledajte kako je Betmen ubio Strahinju iz Brusa: Pre likvidacije se slikali zagrljeni u jednom restoranu u Kambodži (VIDEO)

17.02.2023

12:39

0

Autor: Lj.K.

Osumnjićeni za ubistvo uhapšen je nakon mesec i po dana u Pnom Penu

Pogledajte kako je Betmen ubio Strahinju iz Brusa: Pre likvidacije se slikali zagrljeni u jednom restoranu u Kambodži (VIDEO)
Strahinja Dačković iz Brusa ubijen u Kambodži - Copyright Facebook/Strahinja Dackovic

Nakon mesec dana od ubistva Strahinje Dačkovića (37) u Kaambodži. tamošnja policija uhapsila je osumnjićenog koji je koristio više identiteta, uključujući i Džejmsa Spajdera.

Strahinja Dačković, rodom iz Brusa, ubijen je sa više hitaca 24. decembra ispred luksuznog stana u kome je živeo sa suprugom,

Srbin je dugo živeo u Kambodži sa suprugom Tajlanđankom, a ubijen je ispred njihove kuće hicima u stomak. Naš izvor je posle ubistva ispričao i da je Strahinja poznavao svog ubicu.

 

 

Osumnjičeni i žrtva se poznaju, a neposrdno pre ubistva bili su zajedno u jednom restoranu, čak su se zagrljeni i fotografisali. Šta se desilo među njima niko još ne zna.

Prema rečima supruge ubijenog Srbina, ubica zvani Betmen je Strahinju pozvao da izađe ispred kuće, malo nakon što su se rastali posle provoda.

Kako je navela, muž joj je rekao da ide da se nađe sa Betmenom, a ubrzo potom začula je hice. Kad je istračala iz zgrade, videla je Strahinju oblivenog krvlju, kao i beli "leksus" kako se udaljava.

Dačković je izdahnuo ubrzo nakon prijema u bolnicu.

Dačković je prema nezvaničnim saznanjima medija Srbiju napustio zbog zatvorske kazne koju je trebalo da odsluži, poslednjih godina živeo je na Tajlandu, a potom i u Kambodži, gde se i oženio Tajlanđankom.

U novembru 2013. pravosnažno je osuđen zbog izazivanja verske, rasne i nacionalne mržnje na šest meseci zatvora, a burno je reagovao i na izricanje kazne i izvređao je sudiju. Da ne bi otišao u zatvor navodno je pobegao iz Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike