Srbin u Kambodži pogođen sa tri metka: Strahinjin profil na društvenim mrežama pun fotografija sa novcem i oružjem! (FOTO)

27.12.2022

16:28

0

Autor: 24sedam

Ispod fotografije na kojoj pozira bez majice i sa uperenim pištoljem u ruci napisao je misterioznu poruku: "Vratiće se rode"

Srbin u Kambodži pogođen sa tri metka: Strahinjin profil na društvenim mrežama pun fotografija sa novcem i oružjem! (FOTO)
Copyright Facebook/Strahinja Dackovic

Strahinja Dačković (37) iz Brusa, koji je likvidiran u glavnom gradu Kambodže, na svom profilu na društvenim mrežama ima veliki broj fotografija na kojima pozira sa oružjem i velikom količinom novca.

Dačković je ubijen u subotu na ulici u luksuznoj četvrti glavnog grada Pnom Pena, a očevici su za lokalne medije naveli da su primetili beli automobil iz koga su ispaljeni hici. Srbina su, prema nezvaničnim informacijama, pogodila tri metka.

Facebook/Strahinja Dackovic
 

Strahinja je inače iz Brusa, ali već duže vreme je živeo van Srbije. Na njegovom profilu na društvenim mrežama može se primetiti da je živeo luksuznim životom, a na nekoliko fotografija pozira sa oružjem i velikom količinom novca.

"Bratić... Nemoj samo da promašiš", glasi komentar ispod jedne fotografije na kojoj pozira sa puškom u rukama.

Ispod fotografije na kojoj pozira bez majice i sa uperenim pištoljem u ruci napisao je misterioznu poruku: "Vratiće se rode".

Često je objavljivao fotografije sa plaža i iz luksuznih hotela. Na jednoj pozira sa gomilom novčanica od 500 evra u šaci. "Ima se za muziku", napisao je ispod fotografije.

Telo Dačković, nalazi se i dalje u Kambodži u mrtvačnici. U toku je sređivanje papirologije za transport tela u Srbiju.

Porodica ubijenog je inače danas održala opelo u Brusu kako bi se oprostili od njega s obzirom na toda procedura oko transporta tela može da potraje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike