Ponovo racija u "Zimskom Fristajleru": Policija iznenada upala u klub, pretresani radnici, obezbeđenje i gosti! (FOTO/VIDEO)

12.02.2023

15:38

0

Autor: Mi. S.

Veliki broj uniformisanih pripadnika MUP-a upao iznenada posle ponoći u Beton halu u kojoj se klub nalazi

Ponovo racija u "Zimskom Fristajleru": Policija iznenada upala u klub, pretresani radnici, obezbeđenje i gosti! (FOTO/VIDEO)
Racija policije od noćas - Copyright Instagram_moj_beo_grad

U noćnom klubu "Zimski Fristajler" u Beogradu policija je noćas ponovo sprovela raciju.Veliki broj uniformisanih pripadnika MUP-a, kako su rekli očevici, upao je iznenada posle ponoći u Beton halu u kojoj se klub nalazi.

Snimak racije objavljen je i na Instagram profilu "Moj Beograd". Tokom racije pretreseni su i gosti i pripadnici obezbeđenja i radnici kluba. Nije poznato da li je policija tokom akcije pronašla drogu ili oružje ili bilo šta slično.

Policija je, da podsetimo, upala u ovaj noćni klub i 21. januara posle ponoći. Tada je veći broj uniformisanih pripadnika MUP-a, takođe iznenada, ušao u klub u Beton hali i pretresao čitav objekat.

Tokom te racije pretreseni su članovi obezbeđenja noćnog kluba, a navodno su im oduzeti automobili na proveru, kao i mobilni telefoni.

Pretres je trajao oko dva sata, a gosti kluba ležali su na podu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike