"Odsekao bih sebi ruke da je to istina": Oglasio se sveštenik na optužbe za polno uznemiravanje maloletnice!

09.02.2023

17:57

0

Autor: J. J.

Na predlog tužilaštva Osnovni sud u Vršcu je svešteniku izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa devojčicom

"Odsekao bih sebi ruke da je to istina": Oglasio se sveštenik na optužbe za polno uznemiravanje maloletnice!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Majka devojčice (14) iz Bele Crkve prijavila je sveštenika J. C., zbog tvrdnje da je njenu ćerku pipkao u crkvenoj ispovedaonici.

A sada se, ovim povodom, oglasio i sveštenik za beogradske medije.

- Ljudi, ja nisam bolesnik koji dodiruje decu, imam porodicu i ženu koja je bolesna i o kojoj brinem. Taman posla da napastvujem decu. Čuo sam da ta majka priča da sam ja silovao njenu ćerku, a ustvari sam ja to dete pokušavao da spasem i približim roditeljima čiju ljubav nije osećala. Devojčica je nekoliko puta pokušavala da seče vene i pričala o svom ubistvu. Vremenom je uspela da se približi ocu i to je verovatno smetalo njenoj majci pa me je optužila lažno. Bolesnom maštom je smislila da sam joj dete dodirivao, a ja bih sebi odsekao ruku da je to istina - ispričao je sveštenik za medije.

Kazao je, kako je navodno, devojčica njemu slala poruke.

Profimedia
Ilustracija

- Pričala mi je o reinkarnaciji i nekim stvarima neprimerenim njenom uzrastu. Donosila mi je da čitam knjigu nekog japanskog pisca. Devojčica je volela da razgovara sa mnom. Pisala mi je poruke i ja sam odgovarao, ali tu nema ni jedna reč neprimerena. Jedini moj telesni kontakt sa njom bio je kada bi mi na odlasku pred majkom rekla da želi da me zagrli i tada bi mi na minut dva spustila glavu na grudi. To joj je prijalo i smirivalo je - naveo je on.

Podsetimo, na predlog tužilaštva Osnovni sud u Vršcu je svešteniku izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa devojčicom.

U toku je predistražni postupak protiv osumnjičenog J. C. iz Bele Crkve, a povodom prijave da je izvršio krivično delo Polno uznemiravanje prema devojčici staroj 14 godina.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike