Bosanski "Naslednik": Debeli, Braco i Šuca prodali drogu prikrivenim agentima! Jedan pao u Barajevu, drugi preživeo rafale na biznismena

26.01.2023

14:30

0

Oni su u kontrolisanim uslovima uzgajali skank

Bosanski "Naslednik": Debeli, Braco i Šuca prodali drogu prikrivenim agentima! Jedan pao u Barajevu, drugi preživeo rafale na biznismena
Debeli, Buco i Šuca prodali drogu agentima SIPA - Copyright sipa.gov.ba

Lice sa Interpolove poternice, Bojan Segić Debeli (45) državljanin Bosne i Hercegovine, uhapšen je u Beogradu nakon što je utvrđeno da je policajcima, prilikom rutisnke kontrole, dao falsifikovana dokumenta.

Segić je u BiH osuđen zbog trgovine drogom, odakle je pobegao da bi izbegao robiju. On je, sa još dvojicom, pao u ruke bosanske policije kada je u akciji “Nasljenik” prikrivenim istražiteljima prodao nekoliko kila narkotika!

U ovoj akciji uhapšeni su Stjepan Lazarević Braco (1970) iz Pala, Bojan Segić Debeli (45) iz Prnjavora i Vlastimir Tomić Šuker zvani Šuca (63) rodom iz Valjeva.

Akcija kodnog imena “Nasljednik”, sprovdena je na području BiH pre više godina, zbog sumnje da je gore pomenuta trojka bavi međunarodnim krijumčarenjem velikih količina opojne droge marihuana - skank, uzgajane u posebnim i kontrolisanim uslovima, sa povećanom količinom opojne materije THC koja se sa teritorije Albanije krijumčari u BiH, te delom prodaje u BiH, a takođe se krijumčari prema zemljama EU, gde kilogram ove droge na ilegalnom tržištu košta od 3000 eura.

Debeli, Braco i Šuca uhapšeni su kada su prikrivenim istažiteljima SIPA prodali, u dva navrata, nekoliko kilograma droge.

Stjepan Lazarević zvani  u martu 2006. ranjen je u pucnjavi u restoranu "Ribnjak" kada je izrešetan kontroverzni bosanski biznismen Ratomir Rato Spaić.

Bracin sin Miroslav (32) izrešetan je iz automobila u pokretu u oktobru 2016, za šta su na 39 godina zatvora osuđeni Saša Vidović i Aleksandar Bulatović, dok je stariji sin Savo 2009. godine izvršio samoubistvo.

Posle ubistva sina Stjepan se obratio medijima, ističući da želi da spere ljagu sa svoje mrtve dece.

- Spominjali su mi mrtvu decu kao kriminalce. Moj sin Savo ubio se 2009. godine zbog nepravde... Nisam ni nepoznat, a niti sam kriminalac. Blatili su mi decu...", kazao je Stjepan

Na pitanje zbog čega se porodica Lazarević godinama nalazi na meti, Stjepan je odgovorio da je razlog ljubomora.

- Ko će mene voljeti… Imam pet auta, od džipova do mercedesa. Prvi sam u Sarajevu imao mercedes...", rekao je Lazarević 2016. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike