Sodoma i gomora u Plandištu: Otac sinu kupio mladu, pa je obojica silovali! Roditelji je dali za 600 evra

08.02.2023

09:07

0

Autor: Lj.K.

Marijan se hvalio kako je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu

Sodoma i gomora u Plandištu: Otac sinu kupio mladu, pa je obojica silovali! Roditelji je dali za 600 evra
IIustracija - Copyright Profimedia

Marijan J. (42) i njegov sin Nedeljko (22) iz Plandišta uhapšeni su zbog sumnje da su, u noći između 2. i 3. februara, u selu nadomak granice sa Rumunijom, silovali D. M. (18) u njihovoj kući. Pre nego su je odveli i u više navrata se iživljavali nad njom, otac i sin su nesrećnu devojku kupili za 600 evra!

Marijan i Nedeljeko su došli do kuće D. M. i zaprosili je, a njenom ocu i majci su dali 600 evra. Devojka nije želela taj brak, ali su je roditelji naterali da krene sa dvojicom muškaraca. Usput je pokušala i da pobegne, ali nije uspela. Posle toga za nju je usledio pakao.

Otac i sin su celu noć na smenu silovali nesrećnu tinejdžerku, preteći joj da će je ubiti ako pokuša da pobegne. Srećom, devojka je skupila hrabrost i uspela je da pobegne od monstruma, nakon čega je o svemu obavestila policiju.

Marijan i njegov sin su ubrzo uhapšeni, a D. M. je upućena na lekarske preglede, gde su joj utvrđene povrede po genitalijama. Nasilnicima jeodređen pritvor do 30 dana, a terete se za krivično delo silovanje.

Komšije nasilnika ispričale su da se Marijan hvalio kako je prodao krmaču, tri praseta i konja kako bi kupio mladu za svog sina, a onda su je obojica zlostavljali.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike