Droga i bolest uzroci jezive porodične drame kod Paraćina: Marko izbo oca pa ubio maćehu, a nekada bio momak za primer (FOTO/VIDEO)

06.02.2023

12:40

2

Marko P. nedavno osuđen na godinu dana zatvora jer je sestru Milicu, koja boluje od šizofrenije, tukao u centru sela

Droga i bolest uzroci jezive porodične drame kod Paraćina: Marko izbo oca pa ubio maćehu, a nekada bio momak za primer (FOTO/VIDEO)
Kuća u kojoj je ubijena Marina M. u Trešnjevici - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Meštani sela Trešnjeivca kod Paraćina, gde se sinoć odigrala višestruka krvava drama, u kojoj su brat i sestra Milica P. (27) i Marko P. (23) izboli svog rođenog oca nožem, da bi se potom ispostavilo da je očeva partnerka Marina M. (50) ubijena, iako šokirani, kažu da se nešto ovako i moglo naslutiti zbog “dugogodišnjih narušenih porodičnih odnosa”.

Kako kažu, iako su se napadnuti otac i ubijena Marina lepo slagali, te da je nesrećna žena ni kriva ni dužna izgubila glavu, njegova problematična deca, pravila su im pakao od života.

Prema rečima komšija ubijene Marine, Milica ima duševno obolenje, najverovatnije šizofreniju, dok je Marko, koji je jutros priznao policiji da je očevu partnerku ubio, do pre nekoliko godina bio je momak za primer, međutim, krenuo je stranputicom, u narkomaniju.

- Milica ima šizforeniju i kad ne pije redovno terapiju potpuno joj se pomrači um. U takvom stanju uglavnom bi po selu fiksirala starije meštane i kidisala na njih. Bila je udata i ima dete, a više puta je ležala u duševnoj bolnici u Toponicu, pričaju seljani.

 Za Marka kažu da je nekada bio normalan dok ga nije droga uhvatila pod svoje. Nedavno je, dodaju, osuđen na zatvor i to upravo zbog sestre.

- Osuđen je nedavno na godinu dana zatvora jer je tukao sestru Milicu. Izudarao ju je u centru sela, objašnjavaju.

Takođe kažu da imaju još jednu sestru, koja je, međutim, prestala da dolazi upravo zbog narušenih odnosa među najbližima.

Inače, kako navode, baba problematičnog brata i sestre radila je u Austriji i pomagala ih finansijski, a kad je preminula, sve je pošlo naopako.

24sedam/Goran Sivački
 

 

Otac osumnjičenih nije životno ugrožen, izboden je na dosta mesta po telu, ali rane nisu duboke.

Ćerka ubijene žene kaže da su brat i sestra i ranije maltretirali njenu majku.

Nakon što je izbo oca, Marko P. je pobegao policiji koja je na licu mesta uhapsila njegovu sestru. On je, kako se sumnja, posle toga otišao do kuće očeve partnerke i ubio je, a potom se predao policiji kojoj je u izavi rekao da je ubio Marinu M. u njenoj kući. Patrola policije je ubrzo pronašla njeno telo u lokvi krvi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike