"Anđele moj, danas je tvoj rođendan": Milica bi danas napunila 29 godina, ali je svirepo ubijena nadomak kućnog praga!

02.02.2023

22:00

0

Svetlana Simendić rekla da je tog 7. oktobra 2010. godine kad je njena ćerka Milica Barašin ubijena, sve za nju stalo

"Anđele moj, danas je tvoj rođendan": Milica bi danas napunila 29 godina, ali je svirepo ubijena nadomak kućnog praga!
milica barasin ubijena subotica priv arh (1) - Copyright MIlica Barašin, Privatna arhiva

Svetlana Simendić, majka Milice Barašin (16) poželela je srećan 29. rođendan svojoj svirepo ubijenoj jedinici. Ona je svojoj mrtvoj mezimici rođendan čestitala rečima; "Milice, Anđele moj, danas je tvoj rođendan. Znam da me čekaš da dođem, ali ti vidiš ljubavi Moja da ne mogu da ti dođem. Oprosti majci jedina moja. Volim te beskrajno. Neka te Anđeli cuvaju".

Za Svetalnu su već 13 godina najtužniji dani u godini 7. oktobar, dan kada je Milica ubijena 2010. godine i 2. februar, njen rođendan.

Ona je na godišnjicu smrti izjavila da je tog 7. oktobra sve za nju stalo, a da je niko od tada ne zove, ne pita, niti je ubica njene ćerke pronađen.

MIlica Barašin, Privatna arhiva
Milica Barašin

Milica Barašin, da podsetimo, bila je učenica srednje škole u Subotici, a ubijena je nadomak kućnog praga kada je imala 16 godina. S leđa joj je prišao nepoznati muškarac i prerezao joj je vrat. Kobne večeri, vraćala se iz grada oko 21 sat. Deo puta je prolazila sama, jer niko iz njenog društva nije stanovao u tom delu grada, iza groblja kod Dudove šume i bazena. Ubijena je kod pruge u Subotici, u blizini kuće u kojoj je živela sa majkom, dekom i bakom.

U ušima je imala slušalice, a kod kuće je čekala majka. Na mestu sa kojeg se vidi njena kuća s leđa joj je prišao muškarac. Nije ga primetila ni čula njegovo kretanje zbog slušalica.

Prema obdukcionim nalazima, ubica joj je prerezao vrat mesarskim nožem koji nije pronađen, a utvrđeno je da je dešnjak i da joj je povredio i jagodice prstiju na ruci kad je pokušala rukom da se odbrani od oštrice noža. Nije je opljačkao, niti seksualno uznemirio. Ubio je i pobegao.

Milica je sahranjena u Somboru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike