Tragedija za tragedijom kod Loznice: Milisavu javili da mu je iznenada preminuo brat, pa od tuge umro za njim

28.01.2023

21:30

0

Autor: M. Vu.

Milisav Maksimović (49) preminuo je večeras u svojoj porodičnoj kući u lozničkom Lipničkom Šoru pošto mu je javljeno da mu je brat izdahnuo

Tragedija za tragedijom kod Loznice: Milisavu javili da mu je iznenada preminuo brat, pa od tuge umro za njim
ilustracija - Copyright Pixabay

Milisav Maksimović (49) preminuo je večeras u svojoj porodičnoj kući u lozničkom Lipničkom Šoru, pošto je samo manje od sat vremena pre toga obavešten da mu je iznenada umro brat Milan (47) u Sloveniji.

Milan je inače gluvonem. U Sloveniji je igrao utakmicu. Bio je vrstan fudbaler i igrao je "kao mladić". Još uvek nije poznato zbog čega je nesrećni čovek preminuo.

Njegov brat Milisav je teško primio tu vest.

24sedam
 

Jauci su se čuli na sve strane oko njihove kuće, nedaleko od železničke pruge i stanice. Milisav je, u jednom trenutku, otišao iza kuća. Nije ga bilo neko vreme, onda su ga ukućani, komšije i prijatelji tražili i pronašli mrtvog. Lekari su samo konstatovali smrt.

- Klasičan primer kako je bratovljevo srce „puklo“ od tuge - pričaju rođaci Maksimovića iz Tršića, koji su odmah došli, ne sluteći da jednu tragediju prati, istovremeno i druga. - Živeli su u istom dvorištu. Milisav je imao troje dece, a Milan dvoje.

Jecaji, tuga, muka i bol ne prestaju. Pored dece i supruga za dvojicom Maksimovića, inače divnih i časnih, i pre svega vrednih ljudi, plače i majka Milanka.

- Ni u najcrnjem snu nismo mogli ovako nešto da usnimo - kaže ujak Milanov i Milasavljev, Milutin Matić, iz Vukovog Tršića. - Kakvi su to momci, delije, karakteri...Eto, zato su se ljudi „slili“ u njihovo dvorište, da teše, pomognu, ali utehe nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike