Poznato ko su muškarci koji su stradali u požaru: Ušli u nekadašnju diskoteku kako bi se družili, pa izgoreli! (FOTO/VIDEO)

22.01.2023

09:26

0

Autor: J. J.

Sumnja se, da su se oni tu sklonili kako bi se družili, iako unutra skoro nema ništa

Poznato ko su muškarci koji su stradali u požaru: Ušli u nekadašnju diskoteku kako bi se družili, pa izgoreli! (FOTO/VIDEO)
Copyright Foto: Instagram/nsuzivo.rs

U Račkoj ulici u Petrovaradinu pronađena su dva ugljenisana tela, nakon što je oko pet sati izbio požar u nekadašnjoj diskoteci, a sada objektu u kom niko ne živi.

- Navodno u požaru je izgoreo vlasnik jednog dela objekta, a za drugog nastradalog čoveka radi se identifikacija - kaže sagovornik Kurira.

 Sumnja se, da su se oni tu sklonili kako bi se družili, iako unutra skoro nema ništa.

FOTO: Instagram/nsuzivo.rs
 

- Vatrogasci-spasioci dobili su poziv jutros da huljaju vatra i dim iz nekadašnje diskoteke i ubrzo su oko 5.30 sati pronašli dva ugljenisana tela muškarca, dok su dve ženske osobe tom prilikom pregledane od strane ekipe novosadske Hitne pomoći i ustanovljeno je da one nisu povređene, nego su samo bile u stanju šoka - kaže izvor.

Podsetimo, naime, tela dve muške osobe su pronađena na spratu objekta, a Instagram stranica 192_rs objavila je kako izgleda objekat nakon gašenja požara:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Zasad nije poznato šta je uzrok požara.

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa intervenisala oko 5.30 časova.

- Na licu mesta su zatečena dva ugljenisana tela, a ekipa je pomogla ženama starim 67 i 43 godine koje su imale stresnu reakciju. One nisu prebačene u bolnicu nego im je pomoć pružena na licu mesta - navodi dr Krulj, prenose mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Strašna tragedija

Pre nekoliko godina dogodio se požar u diskoteci "Kontrast" u Novom Sadu, gde je život izgubilo šest osoba, tri mladića i tri devojke. 

U diskoteci je tada bilo oko 350 osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, tri devojke i tri mladića su se tada ugušili od dima. Jedan mladić je bio samo na pola metra od izlaza.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike