Jeziva pljačka na Zvezdari: Devojka nožem napala radnicu, pa završila zaključana u lokalu! Ni tu nije bio kraj... (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

17.01.2023

20:02

0

Autor: 24sedam

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog OJT u Beogradu, osumnjičenoj M.A.M. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kom roku će biti saslušana pred tužiocem

Jeziva pljačka na Zvezdari: Devojka nožem napala radnicu, pa završila zaključana u lokalu! Ni tu nije bio kraj... (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Copyright Prinscreen

U ponedeljak uveče na Zvezdari dogodilo se razbojništvo, kada je ženska osoba napala prodavačicu u marketu nožem.

Uplašena žena je probala da spreči krađu i tom prilikom zadobila povrede.

Sve se dogodilo u prodavnici "Palma" u Murmanskoj ulici.

Prema podacima Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, razbojnik je najpre ušao u prodavnicu, navodno da nešto kupi, da bi posle par minuta, izvadio nož i zatražio pazar od prodavačice.

Međutim, hrabra prodavačica nije htela da preda novac, pa je došlo do fizičkog obračuna.

Razbojnik je tada potegao nož i napao oštećenu, koja je ubrzo napustila lokal u kom je zaključala napadača, nakon čega je napadač polomio staklo vrata prodavnice i pobegao.

Prvog OJT je u saradnji sa PS Zvezdara intenzivnim operativnim radom dana dan kasnije identifikovalo je izvršioca M.A.M rođenu 2000. godine, a ista je pronađena u parku "Šumice" i lišena slobode.

Takođe pronađeni su nož, obuća i garderoba koju je osumnjičena nosila prilikom izvršenja krivičnog dela.

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog OJT u Beogradu, osumnjičenoj M.A.M. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, u kom roku će biti saslušana pred tužiocem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike