Tužilaštvo će utvrditi sve okolnosti napada na uglednog advokata: Nalog dat posle pisanja 24sedam!

15.01.2023

14:05

0

Miroslav Todorović Šera napadnut je preksinoć na Kalemegdanu

Tužilaštvo će utvrditi sve okolnosti napada na uglednog advokata: Nalog dat posle pisanja 24sedam!
Miroslav Todorović - Copyright Printscreen/Youtube/Jutarnji Program TV Happy

"Kontakt" tačka za napad na advokate u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu dao je nalog Prvom osnovnom javnom tužilaštvu  da hitno utvrdi sve okolnosti u vezi sa napadom na advokata Miroslava Todorovića Šeru.

Nalog je dat nakon pisanja medija da je Todorović preksinoć napadnut na Kalemegdanu. 24sedam, da podsetimo, prvi je objavio informacijuo napadu na uglednog advokata i nekadašnjeg sudiju.

Printscreen/YouTube/Kopernikus
Miroslav Todorović

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužulaštva, potrebno je da se pribave sva obaveštenja, obavi razgovor sa advokatom bez odlaganja, da se policiji naloži da otkrije eventualnog počinioca krivičnog dela i da o svemu u što kraćem roku obavesti Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Miroslava Todorovića, da podsetimo, napala su na Kalemegdanu preksinoć oko 19.30 sati dvojica napadača i nanela mu povrede glave i leve ruke.

Todorović, koga smo našli dok je čekao lekarsku pomoć u Domu zdravlja, rekao je da mu je oduzeta i leva ruka, kao i čitava ta strana tela.

- Jedva sam preživeo. Šetao sam, kao i svake večeri, svojom redovnom turrom, jer sam dijabetičar. U trenutku kada sam se od Kule Nebojše stepenicama penjao prema gornjem gradu odjednom sam osetio snažan udarac otpozadi po glavi. Pao sam i rasekao se. Video sam dvojicu mladića. U tom momentu, drugi mladić me je snažno šutnuo nogom u glavu. Koliko je udarac bio jak, svedoči i šara od patike koja mi je ostala kao ožiljak na glavi - ispričao je Todorović za 24sedam.

Napadači su, inače, imali nameru da ga opljačkaju i sve vreme su vikali "Daj pare, daj pare!".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike