Detalji strašne smrti novinara u Velikoj Ivanči: Čopor pasa ga grizao do smrti! Ujedala ga je i kuja koja se nedavno okotila (VIDEO)

05.01.2023

12:48

0

Vlasnik pasa je u zatvoru, a žena koja o njima brine navodi da su Vladana, možda, napale lutalice

Detalji strašne smrti novinara u Velikoj Ivanči: Čopor pasa ga grizao do smrti! Ujedala ga je i kuja koja se nedavno okotila (VIDEO)
Psi izujedali novinara na Kosmaju koji je ubrzo preminuo - Copyright 24sedam/Miroslava Brkić

Smrtonosni napad pasa na Vladana Radosavljevića, poznatog novinara i analitičara, koji je juče u Velikoj Ivanči izdahnuo nakon brojnih ujeda ovih životnja, dogodio na svega desetak metara od ulaza na posed porodice čije je vlasničke pse juče preuzela Veterina. U napadu je povrede zadobila i Radosavljevićeva supruga koja je bezuspešno pokušavala da odbrani svoga muža.

Kuća ove porodice je u izgradnji, porodica je u Francuskoj, a vlasnik pasa je na izdržavanju zatvorske kazne.

Žena koja dolazi da hrani ove pse i danas je u dvorištu ove kuće, potpuno šokirana, zbog prizora koji je juče videla.

- Pozvala me je komšinica iz susedne kuće i rekla šta se događa. Bila sam u tolikom šoku da sam pozvala člana porodice da on pozove Hitnu. Ono što sam ja tada videla…i dalje mi je pred očima - kaže ova žena koja je želela da ostane anonimna i dodaje da je tri psa koja su u vlasništvu porodice čija se tu kuću gradi, uvela potom u boks u dvorištu.

Vladana je, dodaje, zatekla samog na putu, a onda je došla i njegova žena, koja joj je, kako kaže, rekla da je bila tu kada su pobesneli psi grizli njenog muža do smrti.

Ona joj je opisala kako su izgledali psi koji su ih napali.

- Jedan je bio žuti, jedan sivi, a jedan je imao vime, odnosno nedavno se okotila i imala je mladunce - rekla je ova žena, napominjući da vlasnički psi ne izgledaju tako.

 

 

- Ovde ima žuti, crni i jedan crno beli i nema ženke koja je skoro okotila, niti sivog psa - rekla je ona i dodala da je ipak na nekim od vlasničkih pasa videla trgove krvi.

Dodaje, takođe, da ima jedan sivi pas koji ovde stalno dolazi i ulazi u boks lasničkih pasa.  Boks, prema njenim rečima, psi mogu sami da otvore i izadju.

Ističe da vlasnički psi nisu bili gladni u vreme kada je Radosavljević napadnut, jer ih je, kako kaže, pre toga nahranila sa 5 kilograma kuvanog mesa.

Kako je objasnila, veče pre užasne tragedije ograda od poseda ove porodice je razvaljena i stoji širom otvorena. Ulazak na posed izgleda kao nastavak običnog puta, a naša sagovornika navodi da su psi eventualno spremni da napadnu ukoliko se uđe na "njihovu terotiroju”. Dodaje da se baš na tom odvaljenom delu kapije nalazi ploča sa natpisom “Opasan pas”.

Policija je i danas na licu mesta.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike