Određen pritvor direktoru i menadžeru "Fristajlera": Vlasnik dobio zabranu prilaska i komunikacije

04.01.2023

19:28

0

Nakon saslusanja osumnjičenih, Tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je u odnosu na osumnjičene V.D. i R.M. rešenjem suda i određeno

Određen pritvor direktoru i menadžeru "Fristajlera": Vlasnik dobio zabranu prilaska i komunikacije
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Instagram

Menadžeru "Fristajlera" Draganu V. (46) i direktoru Marku R. (51) koji su zajedno sa vlasnikom Markosom Lj. uhapšeni nakon incidenta koji se dogodio u novogodišnjoj noći, kada je ovaj splav potonuo, određen je pritvor nakon danasnjeg saslušanja.

S tim u vezi, osumnjičenom Markosu Lj. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta, navedeno je iz Tužilaštva.

Njih trojica se sumnjiče da su 31. decembra na splavu omogućili prisustvo većeg broja osoba nego što je kapacitet ovog objekta, koji je zbog toga delom potonuo i na taj način ugrozili bezbednost većeg broja lјudi.       

Markos i Marko R. su izneli odbranu i oni su negirali delo za koje se terete. S druge strane, Dragan V. menadžer kluba branio se ćutanjem. 

Uhapšeni su 2. januara, a sumnjiče se da su izvršili krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičenima je, posle hapšenja, bilo određeno zadržavanje do 48 sati. 

Njima je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike