Pozadina obračuna u Obrenovcu: Pucali na mladića zbog navodnog duga?

03.01.2023

08:06

0

Autor: 24sedam

Zbog ovog napada uhapšeni su najpre Đorđe M. (21), a potom i Miloš M. (22)

Pozadina obračuna u Obrenovcu: Pucali na mladića zbog navodnog duga?
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pozadina incidenta koji se dogodio 11. decembra u Obrenovcu, kada su četvorica muškaraca pokušala da ubiju V. M. (24), a naneli lakše telesne povrede N. D. (27), je navodni dug.

Zbog ovog napada uhapšen je najpre Đorđe M. (21), a potom i Miloš M. (22). Obojica su se u tužilaštvu branila ćutanjem.

Kurir piše da je pozadina sukoba četvorice mladića sa V. M. navodni dug.

V.M. je jednom od mladića malo pre pucnjave zapalio automobil jer mu taj mladić nije platio dug. Dva dana kasnije je taj mladić okupio drugare i pokušao da se osveti V. M. ali je on uspeo da im pobegne. N. D. je bio samo kolateralna šteta. Cilj im je bio V. M. najverovatnije da mu pucaju u noge kako bi ga upozorili - kaže izvor Kurira.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je 11. decembra oko 20.40 sati Đorđe M. koji je nosio masku na licu, zajedno sa Milošem M. i još dve osobe došao do staze ispred stambene zgrade u Obrenovcu, gde su u tom trenutku stojeći razgovarali  V. M. i N. D. Čim ih je opazio V. M. je počeo da beži, a Miloš M. je, kako se sumnja, u njegovom pravcu ispalilo više projektila, ali je V.M. uspeo da pobegne.

Onda su sva četvorica prišla N. D. koji je seo u svoje vozilo, parkirano u neposrednoj blizini, pa mu je Miloš M. pretio pištoljem, dok su ga ostali tukli palicama po glavi i telu i naneli su lake telesne povrede.

Mediji su ranije pisali da je policija na licu mesta pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja, a da je N. D., koji je tom prilikom zadobio nagnječenje lobanje, na saslušanju ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitete napadača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike