Vukašina pokušali da ubiju, Nikolu prebili, pa mu polupali auto: Saslušan jedan od osumnjičenih za pucnjavu u Obrenovcu

19.12.2022

13:52

0

Autor: 24sedam

Napad na dvojicu mladića dogodio se 11. decembra oko 20.40 sati

Vukašina pokušali da ubiju, Nikolu prebili, pa mu polupali auto: Saslušan jedan od osumnjičenih za pucnjavu u Obrenovcu
policija noć - Copyright Youtube printscreen

Đorđe M. (21) koji je uhapšen zbog sumnje da je 11. decembra u Obrenovcu, zajedno sa još tri osobe za kojima se traga, pokušao da ubije Vukašina M. i naneo lake telesne povrede Nikoli D., saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, navodi se u saopštenju VJT.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Tužilaštvo Đorđa sumnjiči da je 11. decembra oko 20.40 sati, sa maskom na licu, zajedno sa još tri osobe došao do staze ispred stambene zgrade u Obrenovcu, gde su u tom trenutku stojeći razgovarali Vukašin M. i Nikola D. 

Čim ih je opazio Vukašin je počeo da beži, a jedna od osoba za kojima se traga, je u njegovom pravcu ispalila više projektila, ali je on uspeo da pobegne.

Onda su sva četvorica prišla Nikoli D. koji je seo u svoje vozilo, parkirano u neposrednoj blizini, pa mu je ista osoba pretila pištoljem.

Đorđe M. je, kako se sumnja, tada skinuo masku sa lica i sa ostalima ga tukao po glavi i telu, nanevši mu lake telesne povrede.

Potom su, navodi tužilaštvo, palicama lupali i po njegovom vozilu i naneli mu štetu.

Prema pisanju medija, Nikola je policiji do detalja ispričao kako je tekao napad i otkrio identitet napadača. Navodno, rekao je da je video da je jedan od mladića u njegovog druga Vukašina ispalio četiri hica, ali da ga nije pogodio. Na licu mesta pronađene su četiri čaure.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike