Karapandžić drogiran i go istrčao na ulicu, razbijao ljudima prozore, pa tvrdio da je napadnut: Novi detalji prebijanja Belivukovog vojnika

02.01.2023

21:35

0

Autor: 24sedam

"Nama je razbio tri prozora na kući", napisala je jedna korisnica na društvenim mrežama

Karapandžić drogiran i go istrčao na ulicu, razbijao ljudima prozore, pa tvrdio da je napadnut: Novi detalji prebijanja Belivukovog vojnika
Boris Karapandžić pod istragom za ugrožavanje sigurnosti - Copyright Prinstcreen/Facebook

Boris Karapandžić, pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića rano jutros primljen je u Urgentni centar s mnogobrojnim povredama, go i bos, a policija je brzo rasvetlila ovaj slučaj i utvrđeno je da je Karapandžić bio pod jakim uticajem narkotika i obračunavao se sa ženom. On je posle obračuna sa vanbračnom suprugom go i bos istrčao na ulicu.

Karapandžić je imao više posekotina i ozbiljnih povreda koje su najverovatnije nastale kad je već istrčao iz stana. "Išao je redom i razbijao ljudima prozore. Jednom je ušao sav krvav. Nama je razbio tri prozora na kući", napisala je jedna korisnica na društvenim mrežama.

Sa posekotinama po celom telu, Karapandžića je našao prolaznik. Bio je jako pogubljen, nije znao gde je, a policiji je prvo tvrdio da ga je neko napao.

Pripadniku Belivukovog klana pritvor je ukinut u oktobru prošle godine, ali je već u novembru bio brutalno pretućen.

Karapandžić je osuđivan zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe "Alkatraza" Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. godine. Sudi mu se i za demoliranje kluba "Komitet" 2018. godine, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike