Uhapšen Nišlija (24) koji je izbo sugrađanina ispred kafane: Masovna tuča počela zbog šamara devojci

01.01.2023

13:21

0

Autor: 24sedam

S. S. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška telesna povreda

Uhapšen Nišlija (24) koji je izbo sugrađanina ispred kafane: Masovna tuča počela zbog šamara devojci
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

Nišlija S. S. (24) uhapšen je jer, kako se sumnja, noćas nožem ubo sugrađanina M. S. (34), kada je došlo do masovne tuče, nakon koje je sedam osoba zbrinuto u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

S. S. se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

- Kako se sumnja, S. S. je noćas ispred jednog ugostiteljskog objekta, nakon kraće svađe, svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj devojci udario šamar, nakon čega je prišla grupa momaka da odbrani devojku. Osumnjičeni S. S. se potom vratio u restoran gde je uzeo oštri predmet i njime zadao tridesetčetvrogodišnjem mladiću ubodnu ranu u predelu stomaka. Povređeni mladić i ostali učesnici tuče su zbrinuti u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu  - navela je PU Niš.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Podsetimo, iz niškog Univerzitetskog kliničkog centra navedeno je da je nakon ove tuče, jutros oko 3 sata, u Urgentni centar primljeno sedam povređenih osoba. Svima je urađena kompletna dijagnostika po trauma protokolu, a zbrinjavani su u delu za  reanimaciju i delu za intervencije, u zavisnosti od težine stanja i povreda. 

Dvojici pacijenata, odmah po prijemu, pomoć je ukazana na odeljenju reanimacije. 

Pacijent M.S. (34) primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha. Odmah nakon prijema, pacijent je hirurški, operativno zbrinut. Nakon operacije, pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju. 

Pacijent S. S. (24) u Urgentni centar primljen je sa velikim površinskim povredama lica. Posle urađene kompletne dijagnostike, sagledan je i od strane neurohirirga. Sve povrede su sanirane i pacijent je u stabilnom stanju, otpušten na kućno lečenje. 

Pet pacijenata, koji se takođe dovode u vezu sa ovom tučom, medicinski su zbrinuti i sagledani u delu za Intervencije, nakon čega su svi poslati na dalje kućno lečenje, naveli su iz ove zdravstvene ustanove.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike