"Prizor je jeziv": Masovna tuča u centru Čačka, lokva krvi nasred trotoara - teško povređen mladić hitno prevezen u bolnicu (FOTO)

25.12.2022

16:31

0

Pripadnici MUP-a utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta nakon završenog uviđaja

"Prizor je jeziv": Masovna tuča u centru Čačka, lokva krvi nasred trotoara - teško povređen mladić hitno prevezen u bolnicu (FOTO)
Ilustracija - Copyright RINA

U popodnevnim časovima, u blizini jednog čačanskog kafića, u ulici Veselina Milikića dogodila se masovna tuča mladića, u kojoj su momku P.K. 2002. godište nanete teške telesne povrede.

- Izašli smo ipred zgrade i gledali kako se momci masovno biju. Kada je došla policija i razvadila ih imali smo šta i da vidimo. Jeziv prizor ispred kafića, velika lokva krvi na sred trotoara, kazao je jedan od očevidaca.

RINA
 

Povređeni mladić je vozilom Hitne pomoći prevezen na Urgentno odeljenje čačanske bolnice gde mu je ukazana lekarska pomoć.

- U toku je opservacija, a prema rečima dežurnog lekara na prijemu u pitanju su teške telesne povrede. Za sada nije životno ugrožen a nakon dijagnostike biće poznato i na kom odeljenju će biti zbrinut - potvrdila je pr čačanske bolnice Jelena Knežević.

RINA
 

Pripadnici MUP-a utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta nakon završenog uviđaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike