Poznato stanje dečaka (13) koji je pao sa trećeg sprata na Novom Beogradu: Otac pokušao da ga uhvati, ali se dete otrglo

30.12.2022

18:10

1

Kako je rekao komšija, reč je o porodici koja se nedavno doselila iz Rusije

Poznato stanje dečaka (13) koji je pao sa trećeg sprata na Novom Beogradu: Otac pokušao da ga uhvati, ali se dete otrglo
Univerzitetska dečja klinika Tiršova - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dečak (13), koji je u popodnevnim satima pao sa trećeg sprata zgrade na Novom Beogradu, u stabilnom je stanju, saznaje naš portal.

Kako kažu u Univerzitetskoh dečijoj klinici u Tiršoivoj, dete je stabilnog zdravstvenog stanja, ali je ostavljeno radi daljeg lečenja.

- Dete je ostavljeno na lečenju zbog povrede glave i povrede donjih ekstremiteta, ali stabilno, nije životno ugroženo - kažu u Tiršovoj, piše Telegraf.

Sa dečakom (13), koji je pao sa trećeg sprata zgrade u Novom Beogradu, u trenutku nezgode bio je njegov otac. Otac je dečaka pokušao da ga uhvati, ali se dečak otrgao.

Na licu mesta bili su vatrogasci i policija.

Iako su se u početku javili navodi da je dete palo pored dušeka za spasavanje, vatrogasci su za naš portal to demantovali, navodeći da je dušek nisu ni mogli da postave zbog nepropisno parkiranih automobila.

- Kako smo krenuli da postavljamo lestve dete je palo, dušek nismo ni uspeli da postavimo - naveli su.

Kako je rekao komšija, reč je o porodici koja se nedavno doselila iz Rusije.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike