Zečica zavadila podzemlje, pa nestala bez traga: Ko je Elezova misica sa poternice

23.12.2020

20:05 >> 09:51

0

Slobodanka Tošić osuđena je na dve i po godine zatvora zbog učešća u atentatu na Đorđa Ždrala, koji je, kako se sumnja, naručio njegov kum Darko Elez.

Zečica zavadila podzemlje, pa nestala bez traga: Ko je Elezova misica sa poternice
Copyright Slobodanka Boba Tošić Facebook

Nekadašnja misica, Plejboj zečica i učesnica rijalitija Slobodanka Boba Tošić, žena je koja se pre 14 godina našla usred okršaja dva okorela kriminalca Darka Eleza i Đorđa Ždrala, a prema nekim navodima, život im je upravo zbog nje postao zamršeniji. Tošićeva se našla na Interpolovoj poternici, neko vreme se skrivala se u Beogradu, a javnost o njoj ništa ne zna poslednje tri godine!

Darko Elez / Printscreen Youtube

Ždrale i Elez su se upoznali upravo u zatvoru, a po izlasku i okumili. Njihov klan se raspao na dva dela kada se Ždrale po izlasku iz zatvora u proleće 2006. godine obratio Elezu za pomoć, tražeći mu deo novca koji je prethodno “zaradio” pljačkom banke.

Govorkalo se da novac nije jedini razlog zbog kog su kumovi postali neprijatelji, već da je dobrog udela imala i nekadašnja misica.

Prema nekim navodima, do njihovog sukoba je došlo upravo zbog Tošićeve, koja je navodno prvo bila Elezova devojka, a onda bila i sa Ždralom.

Elez se u Srbiji bavio trasportom robe!

Darko Elez je uhapšen juče u Beogradu, a po poternici Interpol Sarajevo. Elez je već odležao kaznu od devet godina zatvora u našoj državi nakon što je osuđen da je organizator kriminalne grupe na teritoriji Srbije i BiH trgovala drogom, vršila iznude i činila druga krivična dela. Policija ga je pronašla u prostorijama firme “EHL Transport” u Batajnici, koja se bavi međunarodnim transportom robe.

U Sarajevu je 2013. godine podignuta optužnica protiv njega za više krivičnih dela organizovanog kriminala. Optuženi se teretio za organizovani kriminal, u vezi sa više ubistava i teških ubistava, oružanih pljački banaka i transporta novca u višemilonskim iznosima, pljačke, razbojništva, pranje novca i druga teška krivična dela, saopšteno je tada iz Tužilaštva BiH.

U aprilu 2006. Ždrale je izbegao atentat, a navodno je upravo Tošićeva imala ulogu da ga namami na mesto gde su u zasedi čekale Elezove ubice.

Đorđe Ždrale

Slobodanka je Ždrala u SMS poruci zamolila da je odveze kod drugarice da uzme skripte, što je on i učinio. Kada je izašla iz automobila, napadači su zapucali na Ždrala. Kako je kasnije ispričao, video je Slobodanku kako rukom “daje znak”, a onda su se začuli pucnji. Ždrale je preživeo napad samo zahvaljujući tome što se puška jednom od napadača zaglavila.

Tošićeva je uhapšena u maju 2015. u Hrvatskoj, po poternici suda BiH, jer se nije pojavljivala na ranijim ročištima, a u pritvoru je bila do avgusta 2015, kada je počelo suđenje. Osim nje u ovoj akciji pod imenom “Lutka” osumnjičeno je još 31 osoba koje su, osim ubistava i pokušaja ubistava, osumnjičene i za nekoliko pljački koje premašuju 14 miliona konvertibilnih maraka.

Misica je negirala krivicu, da bi je 2016. godine Sud BiH pravosnažno osudio na dve i po godine zatvora zbog pripadnosti zločinačkoj organizaciji Darka Eleza i učešća u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala 2006. godine.

Slobodanka Tošić Interpol

Tošićeva je kaznu čekala u kućnom pritvoru u Han Pijesku iz kog je pobegla, a nakon čega se našla na Interpolovoj poternici. Potom su se 2017. godine u medijima pojavile informacije da se ona krije u Beogradu i to u stanu jednog poslanika! Majka nekadašnje misice je medijima potvrdila da je ona bila u Beogradu, ali je demantovala njenu vezu sa političarem. Od tada javnost više nije čula za Slobodanku Tošić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike