Uhapšen maloletnik zbog napada u Saobraćajnoj školi u Zemunu: Nožem izbo dvojicu tinejdžera!

27.12.2022

15:21

0

Jedan od povređenih tinejdžera zadobio povrede grudnog koša, dok je drugom povređen kuk

Uhapšen maloletnik zbog napada u Saobraćajnoj školi u Zemunu: Nožem izbo dvojicu tinejdžera!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

Beogradska policija uhapsila je dečaka (15) zbog sumnje da je izbo nožem dvojicu maloletnika od po 17 godina u Saobraćajnoj školi u Zemunu.

Napad se, da podsetimo, dogodio 14. decembra oko 19.20 sati. Maloletnik je uhapšen brzom intervencijom policije, a osumnjičen je za pokušaj ubistva i teške telesne povrede.

Osumnjičeni će biti privreden Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva u Beogradu, koje će predložiti sudiji za pripremni postupak da mu odredi pritvor.

Dvojica tinejdžera (17), učenika Saobraćajne škole u Zemunu, povređena su nožem u napadu koji se dogodio u njihovom školskom dvorištu, kada ih je napala grupa nasilnika. Jedan od povređenih tinejdžera zadobio je povrede grudnog koša, dok je drugom povređen kuk.

On je dodao da su tinejdžeri objasnili šta se tačno dogodilo.

- Naveli su da ih je napala grupa od nekoliko mladića. Ne znaju iz kog razloga niti su prepoznali nekoga od njih. Njihovi drugovi su pozvali Hitnu pomoć, a odmah je obavešetena i policija koja je ubrzo stigla. Međutim, grupa nasilnika se nakon napada razbežala - rekao je sagovornik iz istrage.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike