Lalić optužuje upravu Partizana da su odobrili brisanje snimaka da prikriju zlikovce: Miljković predlaže Vučelića i Vazuru za svedoke!

23.12.2022

14:42 >> 20:38

0

Marko Miljković pitao Lalića odakle ih je opservirao "škaljarski klan", a on mu rekao da je to stan u Humskoj ulici

Lalić optužuje upravu Partizana da su odobrili brisanje snimaka da prikriju zlikovce: Miljković predlaže Vučelića i Vazuru za svedoke!
Marko Miljkovič imao dodatna pitanja za Srđana Lalića - Copyright Foto: 24sedam/e-stock/PinkTV/Printscreen

Predsednica sudskog veća u Specijalnom sudu u Beogradu donela je odluku da se danas nastavi dokazni postupak u slučaju protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Današnje ročište ispitivanjem svedoka saradnika Srđana Lalića počeo je optuženi Miljkovć, koji je još juče najavio da mu je potrebno još sat vremena kako bi Lalića pitao sve vezano za izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Marko Miljković je nastavio da ispituje svedoka okrivljenog Srđana Lalića.

Miljković: Kako je nas navodno opservirao "škaljarski klan" i iz kog stana?

Lalić: Iz stana u Humskoj, na poslednjem spratu. Mi smo bili na stadionu i pokušavali smo odatle da vidimo da li nekoga ima u tom stanu

Miljković: Što im je bio potreban stan ako su nas već opservirali kolima oko stadiona?

Lalić: Mi smo imali informacije da su oni tu, aktivno smo gledali naš video nadzor, fotografisali smo njihova vozila, "mercedes" i "hjundaji". U prepiskama smo videli da spominju Titov grob, pa smo zaključili da su tu negde oko 25. maja. Satima smo pregledali snimke da vidimo da li neko vozilo prolazi, na pola sata, recimo.

Miljković: Ti si išao da brišeš snimke sa video nadzora na stadionu, kako si se predstavio, šta si rekao kad si išao da brišeš?

Lalić: Bio je tu portir, ja sam kamere brisao dva puta. On je negodovao, ali ti i Veljko ste išli gore i kasnije portirima govorili da su tako rekli ovi iz fudbala. Dva puta sam brisao kamere sa celog stadiona. Može biti da su znali Vazura i Vučelić. Portir je morao da ukuca šifru za pristup. 

Miljković: Dobro, pozvaćemo te ljude za svedoke pa ćemo da vidimo. 

Lalić je dodao da su ti ljudi iz fudbala već odgovarali i bili u pritvoru devet meseci zbog sumnje o povezanosti sa klanom. Bila je i ona pucnjava kod stadiona.

Miljković: Koja je bila uloga škaljaraca oko stadiona? Jesu bili likvidatori?

Lalić: Ne, zaključilo smo da su bili samo opservatori koji odgovaraju Miletu Raduloviču, mislim da su bili Vukićević i Šarac, a možda su dobijali naređenja i od Vukotića

Lalić je pomenuo da je Miljković sa ekipom išao u Krnjaču i tukao "neke nesretnike" kako bi došao do Zdravka Radojevića

Lalić: Sećam se da si rekao da si se vratio u detinjstvo kad si ih tukao motkama i rukama

Miljković: Čije detinjstvo? Tvoje?

Lalić: Patetičan si Miljkoviću.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike