Devojčicu (13) iz Lazarevca otac nije samo pretukao, uradio je nešto mnogo gore? Majka misteriozno nestala, a evo gde je učenica sada

22.12.2022

06:30

0

Autor: M.Vukićević

Ovo nije prvi put da je devojčica došla u školu sa modricama. Razredna je više puta upozoravala oca

Devojčicu (13) iz Lazarevca otac nije samo pretukao, uradio je nešto mnogo gore? Majka misteriozno nestala, a evo gde je učenica sada
devojčica škola školska ograda - Copyright Profimedia

Devojčica (13) koju je otac na dan krsne slave Svetog Nikole brutalno pretukao, je u prihvatilištu i čeka da bude dodeljena hraniteljskoj porodici, saznaje 24sedam iz pouzdanih izvora. Kako nezvanično saznajemo, učenicu sedmog razreda OŠ Rudovci, otac nije prvi put zlostavljao, a spekuliše se da ju je otac silovao.

- Učenica se u ponedeljak, na Nikoljdan, pojavila vidno uznemirena - rekao nam je izvor blizak devojčici. -  Razredni starešina je primetila de je devojčica imala povrede po licu i da je veoma uznemirena. Hitno je pozvala pedagoga škole koji su devojčicu odvezli u Dom zdravlja u Lazarevcu, gde je konstatovano, kao smo čuli, da dete ima vidljive telesne povrede, ali i jak bol u grudima. Još uvek nam nije potvrđeno, ali postoji ozbiljna indicija da je devojčicu otac silovao

Devojčica je rekla da joj je povrede po telu naneo otac koji ju je tukao. On je odmah uhapšen i priveden u policiju. Nakon saslušanja određen mu je pritvor zbog nasilja u porodici.

Profimedia
 

- Ovo nije prvi put da je devojčica došla u školu sa modricama. Razredna je više puta upozoravala oca da će ga prijaviti ako se nešto slično dogodi. Međutim, on nije reagovao na opomene, te je nastavio da brutalno maltretira sopstvenu ćerku.

Devojčica je u školi bila tiha i povučena u sebe.

Kako smo nezvanično saznali, ona se trenutno nalazi u prihvatilištu i čeka da bude smeštene u neku hraniteljsku porodicu.

Misterija odlaska majke

Meštani sela Rudovci su nam rekli da je devojčicina porodica veoma čudna i da se iz njihovog stan često čula vika i lomnjava. Međutim, sve stanovnike ovog malog mesta između Lazarevca i Aranđelovca je plašilo to što se o njenoj majci već neko vreme ne zna ništa.

- O toj ženi niko ništa ne zna. Devojčica je živela sama sa ocem. Neki pričaju u selu da ih je ostavila, pak, drugi da je možda i ubijena. Uglavnom, od nje nema ni traga, a ni glasa. Žena je samo misteriozno nestala. 

Otac pretio nastavnicima u školi

Otac devojčice je pretio nastavnicima i direktoru OŠ Rudovci. 

- Rekao je da če da ih prebije i da će mu platiti za sve. Vikao je kao da je poludeo. Srećom pa su ga uhapsili, ko zna šta bi se dalje dogodilo.

Podsetimo, policija u Lazarevcu na Svetog Nikolu, 19. decembra, uhapsila je oca zbog sumnje da je pretukao svoju ćerku (13).

Medicinska ambulanta kod Lazarevca je 19. decembra prijavila policiji da je primljeno dete (13), koje je došlo u pratnji pedagoga i razrednog starešine iz Oš Rudovci.

Dežurni lekar je konstatovao da devojčica ima oguljotine na obrazima i bol u predelu grudi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike