Ovo je poznati niški biznismen koji je poginuo kod Aleksinca: Novi automobil probio ogradu, prevrnuo se i zapalio! (FOTO/VIDEO)

18.12.2022

18:24

0

Autor: 24sedam

"Kolovoz nije bio klizav, tako da smo još više zbunjeni i šokirani ovom tragedijom", rekao za medije sin Olivera Jevtića

Ovo je poznati niški biznismen koji je poginuo kod Aleksinca: Novi automobil probio ogradu, prevrnuo se i zapalio! (FOTO/VIDEO)
Privrednik Oliver Jevtić poginuo kod Aleksinca - Copyright Printscreen/Facebook/OFK Buducnost 2020

Oliver Jevtić (48), poznati privrednik iz Niša, koji je poginuo u petak u nesreći na auto-putu Niš-Beograd, iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, troje dece i suprugu, ali i zaposlene u dve firme koje je vodio. Jevtić bio je uspešni niški privrednik i generalni direktor Bros Auta i lanca piljara Ivan- Oki prom.

Jevtić je poginuo kada je kod aleksinačakog sela Katun izleteo automobilom sa kolovoza i prevrnuo se, nakon čega se vozilo zapalilo.

printscreen/Instagram/192.rs
Automobil Olivera Jevtića pretvorio se u buktinju

- Moj otac je stradao u audiju starom samo mesec dana. Kolovoz nije bio klizav, tako da smo još više zbunjeni i šokirani ovom tragedijom. Istraga nesreće je u toku - kazao je medije Oliverov sin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Porodica stradalog čoveka je na Instagramu objavila vest o njegovoj tragičnoj smrti, kao i da će on biti sahranjen na Nikoljdan u rodnom mestu Popovac.

Prijatelji i kolege skrhani bolom i dalje su u neverici da je Oliver prerano otišao u svojoj 49. godini. Od sinoć na društvenim mrežama nižu se oproštajne poruke voljenom Oliveru koji je uvek bio pun života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Ništa više neće biti isto. Previše boli njegov odlazak. Sve nas, činio je jačim a godine za nama učinile su da svi postanemo jedna porodica. Njegov odlazak sve nas duboko je potresao - rekao je Zoran Kocić dugogodišnji saradnik i kolega za prijatelja i saborca.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike