Kombi sa radnicima prevrnuo se zbog blata na kolovozu? Milorad koji je preživeo nesreću ispričao jezive detalje

17.12.2022

15:48

0

Autor: 24sedam

Ljubomir Milićev koji je poginuo nije dočekao rešenje o penziji, priča Milorad Grujić

Kombi sa radnicima prevrnuo se zbog blata na kolovozu? Milorad koji je preživeo nesreću ispričao jezive detalje
Saobraćajna nesreća kod Bašaida - Copyright Viber grupa "Ne brže od života"

Milorad Grujić (61) iz Bašaida kod Kikinde, preživeo je tešku saobraćajnu nesreću koja se dogodila u petak ujutru, na putu između tog sela i Novog Bečeja.

Kragna oko vrata podsetnik je na ono što mu se desilo, kad je trasportno vozilo putar jedne zrenjaninske građevinske firme sletelo s puta i prevrnulo se. Stradao je njegov kolega Ljubomir Milićev (62) uz Bašaida. Ostali su zadobili lakše i teže telesne povrede.

- Osim vozača, u vozilu je bilo još šest osoba, svi iz Bašaida i susednog Bikača. Svi smo radnici iste firme. Krenuli smo u Srbobran, a do nesreće je došlo nešto posle šest sati zbog blata na kolovozu. Ovo je moglo svakom vozaču da se desi - izričit je Grujić.

On kaže da vozač nije vozio brzo.

- Sedeo sam iza suvozača, u sredini između dvojice kolega i pratio put. Iznenada se na kolovozu pojavilo blato, a naš putar se zaneo levo. Otišli smo pravo u njivu i tumbali se nekoliko puta. U tim trenucima svi smo vikali. Dok smo se prevrtali, zadobio sam udarac po glavi. Boli me vrat, pa su mi u kikindskoj bolnici stavili kragnu. Bolovi će proći, ali ne i rane na duši. Treba ovo psihički podneti - priča za medije Grujić.

Prema rjegovim rečima, nekako se iskobeljao iz olupine, ali nije mogao da stoji, pretpostavlja od šoka.

- Neko od kolega se oglasio i rekao: "Ljuba nam je poginuo". U tim trenucima se zaustavio jedan vozač iz pravca Novog Bečeja i pozvao policiju i Hitnu pomoć. Pojavila su se dva sanitetska vozila. Pokušali su da reanimiraju Ljubomira, ali su svi njihovi napori bili uzaludni. Sve su nas prebacili u kikindsku bolnicu i zbrinuli, a odatle su, kasnije sam čuo, dvojicu naših teže povređenih kolega, transportovali u Novi Sad. Kažu da su jednom operisali pluća u Institutu za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici, dok je drugi prebačen u Klinički centar Vojvodine zbog povreda lica i glave. Inače, prethodnog dana smo se vraćali iz Srbobrana i mogu da kažem da blata nije bilo na delu puta gde smo sleteli - potvrđuje Grujić.

Ljuba, kako kaže, nije ni dočekao rešenje o penziji

- Strašno mi je žao nastradalog Ljube. On je bio vodoinstalater, a pre nekoliko meseci je otišao u penziju. U međuvremenu, zaposlio se u našoj firmi, ali rešenje o penziji nije dočekao. Tuga - kaže Grujić.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike