Aleksandar je bio uračunljiv u vreme ubistva komšije Dragoslava: Izudarao ga ašovom nasmrt u selu kod Golupca

19.12.2022

08:46

0

Autor: 24sedam

Ubistvo se dogodilo 24. septembra ove godine

Aleksandar je bio uračunljiv u vreme ubistva komšije Dragoslava: Izudarao ga ašovom nasmrt u selu kod Golupca
Aleksandar Mišić - Copyright YouTube/RTV Mag/Facebook

Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, koji se sumnjiči da je u septembru ubio Dragoslava Stevića (62) u selu Barič u okolini Golupca, bio je uračunljiv u vreme ubistva, pokazalo je dopunsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Aleksandar je bio podvrgnut neuropsihijatrijskom veštačenju, nakon čega je vraćen u zatvor u Požarevcu i čeka podizanje optužnice, piše Telegraf.

Podsetimo, zločin se dogodio 24. septembra ove godine u večernjim satima, u kući ubijenog čoveka. Aleksandar je, kako se sumnja, nakon svađe Dragoslavu zadao više udaraca ašovom i naneo mu teške telesne povrede, zbog kojih je čovek preminuo u putu do Doma zdravlja u Golupcu.

YouTube/RTV Mag
 

Za ubistvo se, navodno, saznalo kada je Aleksandar nakon počinjenog zločina otišao kući i sa vrata rekao ocu šta je uradio, nakon čega je on pozvao policiju i Hitnu pomoć. Aleksandar je potom uhapšen. 

Ne sećam se kritičnog događaja jer sam bio pod dejstvom lekova – rekao je Aleksandar na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Prema pojedinim informacijama, za Aleksandrom Mišićem bila je raspisana potraga zbog nasilja u porodici, a dovođen je i u vezu sa krađama u Požarevcu, ali nikada nije osuđivan.

Meštani su bili šokirani ovim ubistvom. Ispričali su da se Dragoslav družio sa Aleksandrovim ocem, a da su kobnog dana u više navrata videli Aleksandra i Dragoslava zajedno. 

- Dragoslav je voleo da popije, ali nikada nije bio pijan, dok je Aleksandar stalno bio pod dejstvom narkotika i alkohola. Verujem da i nije postojao razlog da ubije Marka nego mu je bio pomućen razum od sve te hemije u mozgu - rekla je jedna meštanka za medije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike