Ukleto selo kod Golupca: Pre pet godina Božidar ubio troje, pa presudio sebi; momak sekirom usmrtio babu, a krv pala i zbog međe!

25.09.2022

12:10

1

Svi pamte krvavi pir Božidara Dačića koji je likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio

Ukleto selo kod Golupca: Pre pet godina Božidar ubio troje, pa presudio sebi; momak sekirom usmrtio babu, a krv pala i zbog međe!
Aleksandar Mišić - Copyright YouTube/RTV Mag/Facebook

Selo Barič kod Golupca danas je potresla stravična vest da je Aleksandar Mišić (25) osumnjičen da je sinoć ašovom ubo Dragoslava Stevića. Ovo selo već je bilo zavijeno u crno u aprilu 2017. godine kada je Božidar Dačić ubio troje ljudi, a potom i sebe. Bilo je i pre toga.

Momak koji je narkoman, kao zaposednut jurio je svojevremeno babu po selu jer je tvrdio da mu je radila o glavi. Pričao je da njegovo loše zdravstveno stanje potiče od toga što mu je ona bacila crnu magiju. Na kraju joj je i presudio. Ubio je sekirom. Davno se dogodio i slučaj kada je jedan domaćin ubio drugog zbog međe.

Najsvežiji primer dogodio se 24. aprila 2017. godine, oko 8 časova, kada je austrijski penzioner Božidar krenuo u krvavi pir i  hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio. Potom je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Svemu je prethodila svađa oko imanja sa sinom i snajom.

Ubio je prvo sina, ranio snaju, a potom krenuo da traži svoju ženu, koja je kada je videla kako sin pada kao pokošen, pobegla kod komšinice. Božidar je tražeći suprugu pokušao nasilno da uđe u kuću komšinice. Ona ga je molila da se smiri i da ne pravi probleme, ali Božidar je uleteo unutra i usmrtio suprugu na komšinicinom krevetu. Posle toga je izašao i saopštio komšinici kako nju neće da dira, jer ona ništa nije kriva.

Kad je ubio najbliže članove svoje porodice, Božidar je otišao 100 metara dalje do kuće svog šuraka i ubio ga.

Sa oružjem u rukama, na ulici je sreo svog brata od ujaka Radeta i rekao mu: "Sve sam ih pobio, ali kurva mi je utekla. Idem da se ubijem" i krenuo ka porti crkve. Nekoliko trenutaka kasnije začuo se poslednji hitac, koji je ispalio sebi u glavu. 

YouTube/RTV Mag
 

Zločin se dogodio u tri kuće: u porodičnoj kući Dakića, kod komšinice i u kući šuraka Pavla  Živkovića.

Godinu dana kasnije, snaja Gorica Dačić, koja je tada preživela krvavi pir, ispričala je za medije da su se ona i muž ivraćali iz štale kad su naišli na svekra. Miroslav ga je pitao zašto im je isekao kabl od antene. Božidar je otišao dalje, ali se sakrio iza česme. Sačekao je da Miroslav izađe iz kotlarnice i pucao mu u grudi. Onda mu je prišao i ispalio metak u glavu.

Gorica je tada bila teško ranjena, ali je uspela da se spase. Ona je ispričala da je toliko bežala da nije osetila da je metak pogodio u grudi. Pala je, ali se uspravila i nastavila da beži kad je drugi metak pogodio u lopaticu, a treći u bradu. Nije prestajala da trči i nekako je, kaže, stigla do kuće svog oca, koji je prevezao u bolnicu. Tek u bolnici je saznala da su joj svekrva i brat ubijeni, a potom i sahranjeni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike