Beograđanin pokušao da se ubije na Radan planini: Lekari mu se bore za život

16.12.2022

15:19

0

Autor: Maja Kostić

M. M. (36) pucao sebi u glavu sinoć oko 23 sata, a iz leskovačke bolnice transportovan je u niški Klinički centar

Beograđanin pokušao da se ubije na Radan planini: Lekari mu se bore za život
Hitna pomoć: Ilustracija - Copyright RINA

Beograđanin Miloš M. (36) primljen je noćas, sat posle ponoći, u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice sa prostrelnom ranom na glavi, a posle ukazane pomoći transportovan je u niški Klinički centar.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj muškarac je pokušao sebi da oduzme život, u blizini planinarskog doma na Radan planini, i to pucnjem iz pištolja u glavu.

- Primljen je u svesnom stanju sa prostrelnom ranom u predelu desne jagodične kosti i posle ukazane pomoći transportovan je u Niš – rečeno nam je u leskovačkoj Opštoj bolnici.

Pacijent primljen noćas u UC UKC Niš. Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika, prilikom koje su utvrđene teške neurohirurške povrede glave. Nakon ukazane pomoći, smešten je na Kliniku za neurohirurgiju i nalazi se na odeljenju poluintenzivne nege. Trenutno je svestan i stabilnih vitalnih parametara.

Policija još uvek radi na utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj, ali svi do sada raspoloživi podaci i tragovi ukazuju na to da je reč o pokušaju samoubistva.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređeni čovek je na Radan planinu došao na odmor sa svojom suprugom. Tu su nameravili da provedu nekoliko dana.

Supružnici su izašli u šetnju nešto pre 23 časa. Ubrzo se čuo pucanj, dok je muškarac, pored koga je bio pištolj, zatečen sa povredom na glavi iz koje je curila krv.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike