I kamen bi zaplakao: Ceo Novi Pazar tuguje za devojčicom koju je na pešačkom prvo pokosio maloletnik, pa preko tela prešao kombi!

13.12.2022

11:38

0

Autor: 24sedam

Nesreća se dogodila juče oko 6.45 sati u naselju Mur kada je devojčica krenula u školu

I kamen bi zaplakao: Ceo Novi Pazar tuguje za devojčicom koju je na pešačkom prvo pokosio maloletnik, pa preko tela prešao kombi!
Devojčica pokošena na pešačkom prelazu Ilustracija - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Novi Pazar zavijen je u crno nakon pogibije devojčice (15) na koju je, dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu, naleteo "golf" kojim je upravljao maloletnik, a potom je preko njenog tela prešao vozač kombija S. Č. (58)!

Nesreća se dogodila juče oko 6.45 sati u naselju Mur, kada je devojčica krenula u školu. Tada je na nju velikom brzinom naleteo maloletni vozač i od siline udara bacio je deset metara dalje, da bi je potom pregazio vozač kombija.

Oba vozača su uhapšena i biće saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Jeziva pogibija nedužnog deteta unesrećila je njenu porodicu, rođake i prijatelje, ali i sve njene sugrađane, koji se potresnim porukama na društvenim mrežama opraštaju od žrtve bahatih vozača.

- Drago nedužno dete, lepi cvete, da te bog svevišnji primi u rajske odaje gde i pripadaš, i da ti olakša bol koju si pretrpela od nesavesnih vozača koji su prelazili točkovima preko tvog krhkog tela. Nažalost, nemo gledajući bez imalo ljudskosti u sebi - stoji u jednom od komentara.

Jedan od korisnika je napisao i da je "ceo grad uz porodicu stradale devojčice u ovom teškom trenutku".

Podršku porodici poginule devojčice pružilo je nekoliko stotina ljudi koji su ujedno i razočarani u osumnjičene.

- Ovo je pretužno i kamen bi zaplakao. Devojčice mila, sada si na nekom lepšem mestu gde te ništa neće boleti, gde tvoja čista, nevina duša i pripada - napisao je korisnik u komentarima ispod fotografije devojčice.

Grad Novi Pazar povodom ove stravične nesreće proglasio je danas Dan žalosti.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike