Oglasio se MUP o jezivom vršnjačkom nasilju u Novom Pazaru: Krivične prijave protiv dva dečaka!

30.11.2022

16:16

0

O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru

Oglasio se MUP o jezivom vršnjačkom nasilju u Novom Pazaru: Krivične prijave protiv dva dečaka!
Ilustracija - Copyright Profmedia

Portal Sandžak pres, pozivajući se na Instagram stranicu "stop nasilju1", objavio je da se pre dva dana dogodio još jedan slučaj maltretiranja i fizičkog nasilja u Novom Pazaru, kada je pretučen dečak Mehmed C (14).

On je, prema navodima sa ove stranice, brutalno napadnut pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i nanete su mu teške telesne povrede.

Autori objave su naveli da je dečak hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede i da su mu polomljene jagodica i gornja vilica.

Oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova i saopštilo da će pripadnici MUP-a u Novom Pazaru, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podneti krivičnu prijavu protiv dvojice petnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda.

U saopštenju se navodi i da će po nalogu tužilaštva protiv još trojice petnaestogodišnjaka, osumnjičenih za krivično delo učestvovanje u tuči biti podneta krivična prijava.

Nјih petorica se sumnjiče da su, sa jednim trinaestogodišnjakom, u nedelјu popodne, u dvorištu jedne osnovne škole u Novom Pazaru, nakon svađe, napali četrnaestogodišnjaka, a dvojica od njih su ga teško povredili.

O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike