Radnika zatrpala zemlja u centru Beograda, kolege plakale dok su pokušavale da ga spasu

08.10.2020

11:43 >> 18:10

0

Aleksandar P. (28) stradao na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila. Prema jednoj verziji, okliznuo se i upao u kanal nakon čega se na njega obrušila zem

Radnika zatrpala zemlja u centru Beograda, kolege plakale dok su pokušavale da ga spasu
Copyright Video:24sedam/Goran Sivački

Jedan muškarac je poginuo kada se na njega obrušila zemlja na gradilištu na Paliluli. Tragedija se dogodila oko 12.40 časova na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u Beogradu.

Kako saznajemo, stradao je Aleksandar P. (28), radnik “Resa gradnje”. On je radio na postavljanju kanalizacione mreže kada se kanal obrušio. Preduzeće u kojem je nastradali radio na ovoj lokaciji je obavljalo radove prethodne dve nedelje.

Jedna od stanarki novinarima je ispričala da se nastradali okliznuo i upao u kanal, a da se potom na njega obrušila zemlja.

– Njegove kolege odmah su pritrčale da mu pomognu. Plakale su i pokušavale da ga otkopaju. Nažalost, nije mu bilo spasa – ispričala je ona.

Druga žena tvrdila je da je nesrećnog radnika zatrpala zemlja iz kašike bagera.

Ubrzo su na lice mesta stigli vatrogasci, koji su uspeli da izvuku telo iz kanala. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Kako je tačno došlo do ove tragedije utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike