Osvanuo snimak ubice trudnice: Dva sata posle jezivog zločina Halil šetao kao da se ništa nije dogodilo (VIDEO)

02.12.2022

15:47

0

Autor: 24sedam

Halili je nakon ubistva dva dana proveo u bekstvu, a potom je lociran u opštini Štimlje u dvorištu jedne stambene zgrade

Osvanuo snimak ubice trudnice: Dva sata posle jezivog zločina Halil šetao kao da se ništa nije dogodilo (VIDEO)
Copyright Printscreen/FAcebook/indexoline

Sokol Halili koji je ubio svoju trudnu suprugu Hamide Magaši ispred ginekološke klinike u Prištini pre dva dana, a danas izvršio samoubistvo,  snimljen je dva sata posle jezivog zločina za koji se teretio.

Na snimku se vidi kako on "najnormalnije hoda, kao da se ništa nije dogodilo!".

Halili je nakon ubistva dva dana proveo u bekstvu, a potom je lociran u opštini Štimlje u dvorištu jedne stambene zgrade.

Policija ga je opkolila i pokušala da pregovara sa njim, međutim, on je odlučio da se upuca pred njima oko 13 časova i 45 minuta.

Zvaničnik tzv. Kosova Dželjalj Svečlja potvrdio je da je osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo.

Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Himide živela je u kući svojih roditelja u Lupljanju. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Printscreen/YouTube/ Top Channel Albania/Facebook
 

Magaši je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je Himide trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike