Još jedan serijski silovatelj će izaći na slobodu: Izjave Saše Mege lede krv u žilama!

24.11.2022

14:43

1

Autor: 24sedam

Saša Mega je napadao svoje žrtve pod dejstvom alkohola i droge, i stavljao im je nož pod grlo

Još jedan serijski silovatelj će izaći na slobodu: Izjave Saše Mege lede krv u žilama!
Silovatelj Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/CBS4 Indy

Nedavno je na slobodu pušten serijski silovatelj Igor Milošević, što je izazvalo veliko uznemirenje javnosti u Srbiji, posle čega je ponovo uhapšen, a već polovinu zatvorske kazne za isto delo odslužio je zloglasni Saša Mega, čija izjava "čim vidim ženu, moram da je silujem" ledi krvi u žilama!

Saša Mega (42) osuđen je na 20 godina zatvora u julu 2012. godine zbog četiri silovanja koja je počinio 2009. godine u Beogradu. Do novembra 2014. bio je u Zabeli, a onda je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, jedan od najstrožih zatvora u Srbiji.

Saša Mega je napadao svoje žrtve pod dejstvom alkohola i droge, i stavljao im je nož pod grlo.

- Ja sam alkoholičar i narkoman. Na sve sam se navukao u zatvoru. Ne sećam se roditelja, ne znam gde mi je otac, majka mi je ubijena dok sam bio dete. Odrastao sam u domu u Zvečanskoj i hraniteljskoj porodici - izjavio je Mega u policiji nakon što je uhapšen u decembru 2009. godine u vozu na liniji Beograd-Pančevo. Tada je krenuo kod brata koji živi u Pančevu, a kod sebe je imao nož koji je koristio nad žrtvama.

Mega je prvu žrtvu silovao kada je imao 17 godina. Upućen je u Kazneno-popravni dom u Kruševcu, odakle je izašao 1999. godine i ponovo siloovao. Potom je u 2004. godini na veoma grub i ponižavajući način silovao jednu ženu, za šta je osuđen na četiri godine. Čim je izašao iz zatvora, odmah je ponovio delo. On je nakon hapšenja krajem decembra 2009. rekao policajcima da je "nagon za silovanjem jači od njega!"

- Svaki put kad sam izlazio iz zatvora, napadao sam žene. Čim ih vidim, moram da ih silujem - kazao je inspektorima.

I dok je Srbija potpuno zaboravila na ovog monstruma, on je već odslužio pola svoje kazne i strpljivo čeka da izađe na slobodu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike