Ovo je Srbin čije je telo pronađeno u reci u Španiji! Rakaš godinama bolovao, komšije u šoku zbog njegove misteriozne smrti (FOTO/VIDEO)

18.11.2022

10:05

0

Autor: M. B.

Za Rakaša pišu da je važio za veoma dragu osobu u tom gradu

Ovo je Srbin čije je telo pronađeno u reci u Španiji! Rakaš godinama bolovao, komšije u šoku zbog njegove misteriozne smrti (FOTO/VIDEO)
Miladin Rakićević Rakaš - Copyright Printscreen/elfielato.es

Beživotno telo Miladina Rakićevića (59) zvanog Rakaš, poreklom iz Srbije, pronađeno je juče oko 9 sati ujutru u reci u Španiji, u mestu Kangas de Onis.

Miladin je u Španiju stigao kao član folklorne grupe i nastanio se u ovom gradu ranih 90-ih godina. Usred rata u bivšoj Jugoslaviji nije želeo da se vrati u zemlju, a kada mu je istekla boravišna dozvola, imao je podršku fudbalskog kluba Kangas, koji je ga je zaposlio kao trenera, što mu je olakšalo boravak. Radio je i kao kondicioni trener, a takođe je organizovao sportske aktivnosti i radio kao vozač.

- Bio je veoma vredna i veoma aktivna osoba, bio je dobar komšija - rekao je bivši predsednik kluba Ramon Hevija.

Bio je oženjen Laurom Valdes, istaknutom kanuistkinjom Kangasa, a iza sebe je ostavio troje dece. Španski mediji prenose da je nekoliko sati pre nego što mu je telo pronađeno bio odsutan od kuće. Navodi se da je nekoliko godina bolovao od neurodegenerativne bolesti, da je bio sam kada se dogodio incident te da su nepoznate okolnosti pod kojima je upao u reku. Kako se dodaje, isključuje se da je reč o ubistvu.

Za Rakaša pišu da je važio za veoma dragu osobu u ovom gradu. Bio je veoma cenjen i mnogi su bili šokirani kada su saznali čije telo je pronađeno.

Podsetimo, njegovo telo pronađeno je u reci Sela, u blizini Rimskog mosta. Civilna garda izvukla je Miladinovo telo, nakon dojave komšija da leš pluta rekom.

Naložena je odbukcija koja će utvrditi tačan uzrok smrti. Rakićević će biti sahranjen danas u Kangasu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike